Yardım Redmi note 8 pro Bluetooth bağlantısı kesilme

Anonim Kullanıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Xiaomi Redmi note 8 pro cihaz kullanıyorum. Bluetooth kulaklık bağlıyken bazen 2 saatte bir bazen 30, bazen 15 dakikada bir bağlantı kesiliyor ve yeniden bağlanmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü var mı?.

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
2
Arkadaşlar Xiaomi Redmi note 8 pro cihaz kullanıyorum. Bluetooth kulaklık bağlıyken bazen 2 saatte bir bazen 30, bazen 15 dakikada bir bağlantı kesiliyor ve yeniden bağlanmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü var mı?.
Kullandığınız kulaklık nedir kulaklıklada alakalı olabilir yurtdışı bir kulaklık kullanıyordum ondada aynısını yapıyordu kulaklığı değiştirince düzeldi.
Diğer bir etken kulaklık bağlı ama belli bir süre sinyal gitmiyorsa müzik vs açık değilse kendisi otomatik olarakda bağlantıyı kesebiliyor

Oyla:

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. JBL Wave 300 TWS ve JBL Tune Flex model kulaklıklarda sürekli bağlantı kopması yaşanıyor. JBL'den mi yoksa telefondan mı kaynaklı anlayamadım.

Oyla:

caliskansahis44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. JBL Wave 300 TWS ve JBL Tune Flex model kulaklıklarda sürekli bağlantı kopması yaşanıyor. JBL'den mi yoksa telefondan mı kaynaklı anlayamadım.
Bende de aynı sorun var. Bir sürü ayar denedim sonunda çözüm buldum. Uygulamaları yönet---sistem uygulamalarını göster---Bluetooth'u bulup tüm verileri temizle diyip telefonun bluetooth'unu hep açık bırakmak. Bluetooth'u aç kapa yapmamak gerekiyor. Kulaklığı istediğiniz gibi kapatın ya da şarj edin eskisi gibi farketmiyor. Sadece telefonun Bluetooth'unu aç kapa yapmayacaksınız. Aç kapa yapınca tekrar kopmalar başlıyor. Kulaklık bağlı değilken Bluetooth şarj yemiyor zaten. Ayarlardan konum--wifi ve Bluetooth ağ taramasından Bluetooth taramasını da kapatırsanız daha iyi olur.

Sorun çok saçma, kesin çözümü de sanırım custom rom'a geçmeden zor.

Oyla:
Üst Alt