Yardım redmi note 8 pro bl kilidi hesap sorunu

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global kararlı 12.0.3
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar merhaba...
elimde imei atılmış ve bl kilidi kapalı bir redmi note 8 pro var. ben bu telefonuna bl kilidini açıp eu rom yüklemek istiyorum. bl kilidini açmak için hesap eklerken ''DOĞRULANAMADI, BİR VEYA İKİ DAKİKA BEKLEYİN VE TEKRAR DENEYİN'' uyarısı veriyor. tekrar tekrar denedikten sonra REQUEST PARAMETER EROR hatası veriyor ve hesap eklemiyor. oysaki ben normal bir şekilde aynı mi hesabına giriş yapabiliyorum ama bl kilidi için yapamıyorum. şimdi ben bu bl kilidini nasıl açarım ya da açmadan bir şekilde eu rom nasıl yüklerim? nette ve forumda araştırma yaptım ama bir şey bulamadım. eski konularda eu rom bl kilitsiz atılmıyor deniyor ama durum hala aynı mı?
telefon: redmi note 8 pro global sürüm
miui sürümü: miui global 12.0.3kararlı(qggmixm)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar merhaba...
elimde imei atılmış ve bl kilidi kapalı bir redmi note 8 pro var. ben bu telefonuna bl kilidini açıp eu rom yüklemek istiyorum. bl kilidini açmak için hesap eklerken ''DOĞRULANAMADI, BİR VEYA İKİ DAKİKA BEKLEYİN VE TEKRAR DENEYİN'' uyarısı veriyor. tekrar tekrar denedikten sonra REQUEST PARAMETER EROR hatası veriyor ve hesap eklemiyor. oysaki ben normal bir şekilde aynı mi hesabına giriş yapabiliyorum ama bl kilidi için yapamıyorum. şimdi ben bu bl kilidini nasıl açarım ya da açmadan bir şekilde eu rom nasıl yüklerim? nette ve forumda araştırma yaptım ama bir şey bulamadım. eski konularda eu rom bl kilitsiz atılmıyor deniyor ama durum hala aynı mı?
telefon: redmi note 8 pro global sürüm
miui sürümü: miui global 12.0.3kararlı(qggmixm)
IMEI atılmış mı

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam muhtemelen imei repair işleminden sonra global roma dönerken clean all and lock işaretliydi bu durumda açılamaz diye biliyorum

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam muhtemelen imei repair işleminden sonra global roma dönerken clean all and lock işaretliydi bu durumda açılamaz diye biliyorum
benim aklımada o seçenek geliyor ama umarım sorun ondan kaynaklı değildir. peki öyle olduğunu varsayarsak açmak için yetkili hesap vs başka bir yol yok mudur?

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Kilidi açmanın tek yolu
Orjinal IMEI blokları ki gördüğüm kadarıyla sorun ondan kaynaklı başka açıklaması yok geçmiş olsun
hocam repair işlemi yapılmadan önceki imeiler kutu yapışkanında duruyor az önce sorguladım orjinal imei ama haliyle kayıtlı değil tabi. bunları kullanarak açabilir miyiz?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam repair işlemi yapılmadan önceki imeiler kutu yapışkanında duruyor az önce sorguladım orjinal imei ama haliyle kayıtlı değil tabi. bunları kullanarak açabilir miyiz?
Hayır
Numaralar değil dosya şeklinde nvram ve nvdata gerekli

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Hayır
Numaralar değil dosya şeklinde nvram ve nvdata gerekli
maalesef dosyalar mevcut değil bu durumda telefonu bu şekilde kullanmaya mecburum yani. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt