İnceleme Redmi Note 8 Pro (Begonia) Uzun Kullanım Deneyimi

boketr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
boke
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
güzel inceleme.. android 14 kurdum geçen yaz. hiç sıkıntısını görmedim. 15 kuracağim geniş bir zamanımda. rus sitelerinde 16 rom göründü bu telefona. kırılmadıkça değiştirmem..
birşeyi öğrenmek isterim: telefonum yurtdişindan gelmişti. sim 1 devlet kapattı. sim 2 yi kullanmaya başladım, kullanırken imei attırdım. sim 1i tekrar aktif etmenin bir yolunu biliyorsan bunu paylaşır mısın acaba. selamlar.

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
güzel inceleme.. android 14 kurdum geçen yaz. hiç sıkıntısını görmedim. 15 kuracağim geniş bir zamanımda. rus sitelerinde 16 rom göründü bu telefona. kırılmadıkça değiştirmem..
birşeyi öğrenmek isterim: telefonum yurtdişindan gelmişti. sim 1 devlet kapattı. sim 2 yi kullanmaya başladım, kullanırken imei attırdım. sim 1i tekrar aktif etmenin bir yolunu biliyorsan bunu paylaşır mısın acaba. selamlar.
Teşekkürler hocam :) Maalesef Sim 1'i aktif etmenizin bir yolu yok diye biliyorum. İmei sadece Sim 2'ye atılabiliyor. Sim 1 deaktif durumda oluyor.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Yeni çıkan server kayıt ile çift IMEI kaydı yapılıyor ama bu cihaz için o kadar para verilir mi bilemiyorum :)

Üst Alt