Soru redmi note 8 pro begonia recovery project twrp dosya isimlerini dekripte etme

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Disable_ForceEncrypt_begonia.zip dosyası nedir?
Disable_ForceEncrypt_begonia.zip dosyası, Redmi Note 8 Pro (begonia) gibi cihazlarda varsayılan olarak etkin olan güçlendirilmiş şifreleme özelliğini devre dışı bırakan bir modifikasyon dosyasıdır.

Genellikle, cihazınızda varsayılan olarak etkin olan güçlendirilmiş şifreleme özelliği, verilerinizi korumanıza yardımcı

Zeref____Dragneel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
8
Disable_ForceEncrypt_begonia.zip dosyası, Redmi Note 8 Pro (begonia) gibi cihazlarda varsayılan olarak etkin olan güçlendirilmiş şifreleme özelliğini devre dışı bırakan bir modifikasyon dosyasıdır.

Genellikle, cihazınızda varsayılan olarak etkin olan güçlendirilmiş şifreleme özelliği, verilerinizi korumanıza yardımcı
dosyayı flashlasamda hala twrp bana isim sormadı ve dosyalar enkripte başka ne yapabilirim?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
dosyayı flashlasamda hala twrp bana isim sormadı ve dosyalar enkripte başka ne yapabilirim?
Dosyayı flashlamış olmanıza rağmen TWRP size dosya ismi sormamış ve dosyalar hala şifreliyse, başka adımlar denemeniz gerekebilir. İşte bunları deneyebileceğiniz aşamalar:

1. Farklı bir ROM yüklemeyi deneyin: Disable_ForceEncrypt_begonia.zip dosyası sorunu çözmüyorsa, farklı bir ROM yüklemeyi düşünebilirsiniz. Stock ROM veya farklı bir ROM sürümünü cihazınıza yükleyerek dosyaların şifresini çözebilirsiniz.

2. OEM kilidi açık olduğunu kontrol edin: Cihazınızın OEM kilidi açıksa, TWRP Recovery üzerinden işlem yaptığınızda dosya şifrelerinin korunmasına izin verilmez. Bu nedenle önce cihazınızdaki OEM kilidini açmanız gerekebilir.

3

Emircan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Format data yes yap hocam. Veriler gider.

Üst Alt