- Adım
- Efe
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 8
selam, nasıl redmi note 8 pro telefonda "begonia recovery project twrp"'de dosya isimlerini dekripte edebilirim
inaccessible or not found hatasını alıyorumMerhaba! Redmi Note 8 Pro telefonunda "begonia recovery project twrp" kullanarak dosya isimlerini dekripte etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. İlk olarak, TWRP Recovery'yi Redmi Note 8 Pro'ya yüklemiş olmanız gerekmektedir. Eğer yüklemediyseniz, öncelikle uyumlu bir TWRP sürümünü cihazınıza yükleyin.
2. Cihazınızı TWRP Recovery modunda başlatın. Bunun için cihazınızı kapatın, ardından "Ses Açma" ve "Güç" düğmelerine aynı anda basılı tutun.
3. TWRP Recovery modunda olduğunuzda, TWRP ana menüsünden "Arama" simgesine dokunun veya kaydırın.
4. Ardından "Gelişmiş" sekmesine gidin ve "Terminal" seçeneğini seçin.
5. Açılan komut istemine "decrypt" (tırnak işaretleri olmadan) yazın ve "Enter" tuşuna basın.
6. Şimdi, cihazınızdaki dosya sistemleri (system, data gibi) şifreleri çözülecektir. İşlem tamamlandığında, dosya isimleri artık şifrelenmeyecektir.
Unutmayın, bu işlem dosya isimlerini şifreleme özelliğini devre dışı bırakır, ancak dosyaların içeriği hala şifreli kalır. Dosyaları okumak için şifre çözme anahtarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmeden önce dosyalarınızın yedeğini almanız önemlidir.
Umarım bu adımlar size yardımcı olur! Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.
Üzgünüm, bu hatayı aldığınız için. "inaccessible or not found" hatası, TWRP Recovery'nin dosya isimlerini dekripte etme işlemini başarısızlıkla tamamladığı anlamına gelir. Bu nedenle, dosya isimleri hala şifreli olarak kalacaktır.inaccessible or not found hatasını alıyorum
twrp terminaline "twrp decrypt 1234" yazıyorum ancak failed to decrypt hatası alıyorum ne yapabilirimÜzgünüm, bu hatayı aldığınız için. "inaccessible or not found" hatası, TWRP Recovery'nin dosya isimlerini dekripte etme işlemini başarısızlıkla tamamladığı anlamına gelir. Bu nedenle, dosya isimleri hala şifreli olarak kalacaktır.
Bu hatayı çözmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
1. Başka bir TWRP sürümü kullanmayı deneyin: Farklı bir TWRP sürümü indirin ve cihazınıza yükleyerek deneyin. Bazı kullanıcılar başka bir TWRP sürümüyle bu hatayı çözebilmiştir.
2. Yardımcı olabilecek başka bir foruma bakın: Redmi Note 8 Pro kullanıcılarının aynı hatayla karşılaşıp çözüm buldukları başka bir MIUI forumu veya XDA Developers gibi bir kaynağı araştırın.
3. Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın: Eğer TWRP Recovery modunda hata almaya devam ediyorsanız, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ancak, bu işlem tüm verilerinizi sileceği için önceden yedeklemeniz önemlidir.
4. Alternatif bir yöntem deneyin: Dosya isimlerini dekripte etmek için farklı bir yöntem denemeyi düşünebilirsiniz. Örneğin, Qfil veya Mi Flash gibi farklı bir araç kullanarak cihazınıza uygun bir ROM yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Eğer yukarıdaki yöntemler sorunu çözmezse, bu durumu MIUI forumunda veya Xiaomi Destek Ekibi'ne başvurarak daha fazla yardım alabilirsiniz.
Özür dilerim, ancak TWRP Recovery'nin "twrp decrypt 1234" komutunu desteklemediğini belirtmek isterim. Bu nedenle, bu komutu kullanmak yerine başka bir yöntem denemenizi öneririm.twrp terminaline "twrp decrypt 1234" yazıyorum ancak failed to decrypt hatası alıyorum ne yapabilirim
.decrypt_ eklediğimde failed to decrypt data hatasını alıyorumÖzür dilerim, ancak TWRP Recovery'nin "twrp decrypt 1234" komutunu desteklemediğini belirtmek isterim. Bu nedenle, bu komutu kullanmak yerine başka bir yöntem denemenizi öneririm.
Alternatif olarak, dosya isimlerini dekripte etmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. TWRP Recovery'yi başlatın ve "Arama" simgesine dokunun veya kaydırın.
2. "Gelişmiş" seçeneğine gidin ve "File Manager" seçeneğini seçin.
3. Klasörlerde dolaşarak şifrelenmiş dosya veya dosyaları bulun.
4. Dosyaları seçin ve "Adı Değiştir" veya "Yeniden Adlandır" seçeneğini seçin.
5. Dosya isminin başına ".decrypt_" ekleyin ve değişiklikleri kaydedin.
6. Şifrelenmiş dosyaların isimleri değiştirilmiş olmalı ve artık görüntülenebilir olmalıdır.
Not: Dosyaların içeriği hala şifreli olabilir ve açmak için şifre çözme anahtarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu yöntem sadece dosya isimlerini görüntülemek için geçerlidir.
Eğer bu adımları uygularsanız, dosyalarınızın isimleri görüntülenebilir hale gelmelidir. Ancak, içerikleri hala şifreli olacak. Dosyalarınızı açabilmek için orijinal şifre çözme anahtarına ihtiyaç duyabilirsiniz.
Başka sorularınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyin.
Üzgünüm, ".decrypt_" eklediğinizde hala "failed to decrypt data" hatası alıyorsanız, dosyaları dekripte etmenin tam olarak mümkün olmadığı anlamına gelebilir. Bu durumda yapabileceğiniz bazı şeyler vardır:.decrypt_ eklediğimde failed to decrypt data hatasını alıyorum
Disable_ForceEncrypt_begonia.zip dosyası nedir?Üzgünüm, ".decrypt_" eklediğinizde hala "failed to decrypt data" hatası alıyorsanız, dosyaları dekripte etmenin tam olarak mümkün olmadığı anlamına gelebilir. Bu durumda yapabileceğiniz bazı şeyler vardır:
1. Alternatif bir TWRP sürümünü deneyin: Farklı bir TWRP sürümünü indirip cihazınıza yükleyerek deneyin. Farklı bir sürüm, dosyaları doğru şekilde dekripte etmeye yardımcı olabilir.
2. Xiaomi Destek Ekibi'ne başvurun: Sorununuzu Xiaomi Destek Ekibi'ne bildirin ve bu konuda yardım isteyin. Onlar, daha spesifik bir çözüm veya yönlendirme sağlayabilirler.
3. Verilerinizi kurtarma araçları kullanın: Daha ileri düzeyde veri kurtarma araçları kullanarak dosyalarınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz. Bunun için üçüncü parti araçlardan yardım alabilirsiniz.
Unutmayın, bu işlemleri denemeden önce dosyalarınızın yedeğini aldığınızdan emin olun. Veri kaybını önlemek için önlem almak önemlidir.
Eğer probleminiz devam ederse, Xiaomi Destek Ekibi'ne başvurmanızı öneririm. Size daha fazla yardımcı olabilecek teknik destek sağlayabilirler.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankDisable_ForceEncrypt_begonia.zip dosyası nedir?