- Adım
- Murat
- Cihazım
- Gm5 plus
- Konular
- 1
Cihazı oradan eu android q a yükselttim romu kurarken sorun yaşar mıyım hangi twrpyi kullanmam gerekir?
Cihazı oradan eu android q a yükselttim romu kurarken sorun yaşar mıyım hangi twrpyi kullanmam gerekir?
Selâmnalykm bir sorum olacak romda reklam olayı varmı resmi romdaki gibi her uygulamada açılışında reklam çıkıyormu acabaNote 8 Pro için MIUIPro 20.1.16 Android 10 tabanlı yamalanmıştır lisans gerektirmez.
* Bootloader kilidi açık ve TWRP yüklü olmalıdır.
gerekenler TWRP ve ROM için link.
Kod:https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1r_N8f_ft8BsfEF1E6qru0to8vGWIUuSW?usp=drive_open
Not : Ben denemedim, gerekli ekipmanları olan kişilerden test raporu bekleyin. Kendi cihazım daha unlock değil bu yüzden sorumluluk size aittir.
Selâmnalykm resmi romdaki gibi uygulamalarda reklam olayı varmı acaba proda kaldırılırmış söyleniyor denedinizmiArkadaşlar rom'u yükledim gayet güzel çalışıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Custom romlarda fastboot yoktur. Sadece TWRP ile yüklenebilirfastboot yüklemesi için link yokmu hocam
Selamnalykm uygulama içi reklam olayı varmı orijinal romda her uygulama açılışında reklam çıkar bunu merak ettimArkadaşlar rom'u yükledim gayet güzel çalışıyor
YokturSelamnalykm uygulama içi reklam olayı varmı orijinal romda her uygulama açılışında reklam çıkar bunu merak ettim
Tşk cevap icinYoktur