Yardım Redmi note 8 pro arka camda kırık var

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Redmi note 8 pro cihazımda arka camında milim kadar kırıkmı çizikmi anlayamadım ama parmağıma çok azda olsa sürtüyor bu cam nasıl böyle oldu hič düsürmeme rağmen hatta zırhlı kılıf kullanıyorum zarar vermiş olabilir mi bu kırık büyürmü fotoğrafını cekicektim görülmüyor bana sıkıntı yaşatırmı?

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Eğer kırık ise düşmelerde ve sürtünmelerde kırık artabilir. Zırhlı kılıf diyorsunuz ama o kılıfların çoğu bahane yani reklam için yazılan laflardır.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kırık ise düşmelerde ve sürtünmelerde kırık artabilir. Zırhlı kılıf diyorsunuz ama o kılıfların çoğu bahane yani reklam için yazılan laflardır.
Yani bilmiyorum pek belli olmuyor dikkatlice bakmak gerekiyor kullandığım kılıf baya kalın ve kamera korumalı ve beni şaşırtan darbe almadı hiç yarım santim kadar bir şey tavsiyeniz varmı bana bu konu hakkında fotoğrafını cekicem belli olmuyor ayrıca kırık arka cam fotoğraflarına baktım bu modelin onlar gibi durmuyo pek bu bana hem gelecekte bı sorun yaşatırmı yada önemli deil dikattli kullanırım çok şey olursa alırım 70 TL ye taktiririm biyerde

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Bence çok kafanıza takmayın, Ben kendim silikon kılıfları tercih etmekteyim. Çünkü silikon kılıflar darbeyi iyi emiyor. Size de önerebilirim isterseniz. Benim kullandığım kılıf linktedir;

Bu veya bunun benzeri bir sürü kılıf var tercih size kalmış.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence çok kafanıza takmayın, Ben kendim silikon kılıfları tercih etmekteyim. Çünkü silikon kılıflar darbeyi iyi emiyor. Size de önerebilirim isterseniz. Benim kullandığım kılıf linktedir;

Bu veya bunun benzeri bir sürü kılıf var tercih size kalmış.
Redmi note 8 pro ların arka camı kaç katmanlı oluyor biliyormusunuz gorilla glass 5 kaplı diyorlar altında telefonun kendi canımı oluyor nasıl oluyor bu internete yazdım bir şey bulamadım

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Redmi note 8 pro ların arka camı kaç katmanlı oluyor biliyormusunuz gorilla glass 5 kaplı diyorlar altında telefonun kendi canımı oluyor nasıl oluyor bu internete yazdım bir şey bulamadım
Herhangi bir bilgim yok ne yazık ki, ama tahminime göre 2 katdır diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt