- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
bootloader kilidini açtım şükür
Twrp yükleyip geriye magisk flashlamak kaldı cihaz rootlanır.
bootloader kilidini açtım şükür
Tamam hocam yardımcı olurum ben sorun yok o konuda. Konuyu okurken de biraz tuhafıma gitti, size gösterilen yol oldukca tuhaf yarım yamalak bilgiler verilmiş.
"Fastboota girdikten sonra bilgisayarınızı baglayacaksiniz oradan ne atacaksaniz atabilirsiniz" demiş arkadaş tuhafıma gitti, tam olarak bu cümle nasıl yardımcı olabilir bir insana.
Neyse, sonuç olarak bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor evet. Açmak için gerekli işlemleri yaptınız mı? Yardımcı olayım mi o konudakonuda jasil
+ Fastboota nasıl girerim diyince neler yapılabileceğini belirttim hocam bir hatam varsa kusura bakmayınHocam devamında fastboot ile hiç tecrübem olmadı twrp yüklemek dışında bu konuda bana güvenmeyin dedim zaten bu konuda bilgim olmadı maalesef
şimdi bunları yapmaya başlıyorum bir hata ile karşılaşırsam buraya yazarım destek için herkese teşekkürlerTwrp yükleyip geriye magisk flashlamak kaldı cihaz rootlanır.
şimdi bunları yapmaya başlıyorum bir hata ile karşılaşırsam buraya yazarım destek için herkese teşekkürler
mtk ve Sürücü kurulu olmalı diyor twrp için nereden indiricem ne oluyor mtk sürücü driver
kurdum hocamMTK Driver Auto Installer – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
ADB Installer – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Kurun hocam.
Yok hocam estağfurullah ne hatası sadece tuhafıma gitti onu belirttim.+ Fastboota nasıl girerim diyince neler yapılabileceğini belirttim hocam bir hatam varsa kusura bakmayın
Hocam eğer oyun için kullanacaksanız fabrika çıkışlı ilk Rom çok iyi isterseniz link atayım sizeAndroid 11 12.5.7 miui sürümü redmi note 8pro telefona nasıl root atarım ve hangi rom'u seçmeliyim(oyun açısından iyi olmalı ve çok stabil olsun istiyorum.özelliklerde olsun)
ilk defa deneyeceğim umarım başarabilirim.