Yardım Redmi Note 8 Pro Ahize Sesi Kısık Geliyor

omersafak88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar bu xiaomi telefonlar ahize ayarını bir türlü tutturamadı. Eşimin telefonu Xiaomi Note 10 pro. Onun ahize sesi mübarek megafon gibi. karşıdan bile duyabiliyorsun. Ama benim bu note 8 proda ses çok cılız geliyor. Bir an sorun kulağımda sandım. Telefoncuya götürdüm acaba ahizede mi sıkıntı var diye adam ahize patlamış diye ahizeyi değiştiirdi sorun yine aynı. Enginaar Mod da heatset speaker seviyesini 160 a yükselttim yine olmadı. Varmı bunu düzeltmenin yolu yardımcı olun lütfen.

asauult

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ORTA
Cihazım
Redmi Note7
Konular
7
Bende de Redmi Note 7 var. Bende aynı sorunu yaşıyorum.

Oyla:

asauult

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ORTA
Cihazım
Redmi Note7
Konular
7
Bende de Redmi Note 7 var. Bende aynı sorunu yaşıyorum.
Aynı şekilde bende Note 7 kullanıyorum açık mekanda ahize sesi anlaşılmıyor.
''Magisk Manager'' uygulamasından modul kısmına girerek sitede verilen ''Soundfix_for_Xiaomi_devices zip'' adlı bir dosya yüklenerek ses sorunu çözülür demişler. Cihazın unlocked olup bu çözümü uygulayan oldu mu ?

Oyla:

darknightz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Note8
Konular
0
Arkadaşlar bu xiaomi telefonlar ahize ayarını bir türlü tutturamadı. Eşimin telefonu Xiaomi Note 10 pro. Onun ahize sesi mübarek megafon gibi. karşıdan bile duyabiliyorsun. Ama benim bu note 8 proda ses çok cılız geliyor. Bir an sorun kulağımda sandım. Telefoncuya götürdüm acaba ahizede mi sıkıntı var diye adam ahize patlamış diye ahizeyi değiştiirdi sorun yine aynı. Enginaar Mod da heatset speaker seviyesini 160 a yükselttim yine olmadı. Varmı bunu düzeltmenin yolu yardımcı olun lütfen.
EU rom kur seste fark edilir derecede artış oluyor. Bende Redmi Note 7 cihazımda bu sorundan muzdariptim. EU Beta Rom kurdum.
Şuan seste çok büyük artış var.

Oyla:

hasanyangel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Yangel
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
Erkek Hemşire :)
Konular
2
Arkadaşlar ekranın üst orta kısmında ahize boşluğu var oraya diş fırçasıyla güzelce temizlik yapın. Bende inanmıyordum yazılımsal sanıyordum. Ha bire programlar, root, rom deneyip duruyordum meğerse toz kaçmış. Diş fırçasıyla fırçaladım ahizeyi düzeldi. Şu anda felaket ses geliyor. Teşekkürler herkese bu konuda. <3

Oyla:

asauult

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ORTA
Cihazım
Redmi Note7
Konular
7
Arkadaşlar ekranın üst orta kısmında ahize boşluğu var oraya diş fırçasıyla güzelce temizlik yapın. Bende inanmıyordum yazılımsal sanıyordum. Ha bire programlar, root, rom deneyip duruyordum meğerse toz kaçmış. Diş fırçasıyla fırçaladım ahizeyi düzeldi. Şu anda felaket ses geliyor. Teşekkürler herkese bu konuda. <3
Maalesef benim ki yazılımsal.
Neler neler denedim olmadı.

Soundfix de denedim olmadı.

Oyla:
Üst Alt