Yardım Redmi Note 8 Pro 4.5g sorunu

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım dünden beri sorun yaşıyorum 4.5g ile, eski telefonum da da aynıydı şuan çok canımı sıktı bu durum.
Hattım vodafone. İnterneti açıyorum yok girmiyor ya uçak moduna alıp kapatıyorum düzeliyor sonra yine gidiyor.

Kardelnsmsk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kardelen
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım dünden beri sorun yaşıyorum 4.5g ile, eski telefonum da da aynıydı şuan çok canımı sıktı bu durum.
Hattım vodafone. İnterneti açıyorum yok girmiyor ya uçak moduna alıp kapatıyorum düzeliyor sonra yine gidiyor.
Bendede aynı sorun var dediğinizi anlamadım tekrar anlatabilir misiniz

Oyla:

ushaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ushaka
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Redmi Note 8'de birkaç aydır ben de yaşıyorum bu sorunu. Bazı cihazlarda olan kronik bir sorun. Kartımı eşimin aynı model telefonuna taktığımda onda 4.5G çekiyor, benimkine takınca E'de kalıyor. Kesinlikle sorun cihazda. Bende uçak moduna falan almakla da düzelmiyor. Mi Destek hattını aradım; 2-3 ayrı işlem yaptık, onu bunu sıfırladık, gene düzelmedi. Bazen birkaç saat, bazen 4-5 gün E'de kalıyor. Koskoca Eskişehir'de Mi bayisi yok, berbat bir durum. Türkiye'deki kargoculara güvenip kargoyla gönderecekmişim telefonu. He oldu.

Oyla:
Üst Alt