Rom Redmi Note 8 - Pixel Experience Plus(OFFICIAL)(20.12.23)

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Şunu net söylüyorum ki o kadar rom denedim ama içlerinde en hızlısı yağdan daha yağ olan bir rom.Diğer romlarda 5 -6 tane uygulama açınca arka plandan tekrardan uygulama açarken kasıyordu animasyon kasmaları oluyordu bu roma geçtim dedim bi bunda da aynısını yapayım dedim.20 tane uygulama açtım hepsi arka planda halâ bana mısın demiyor 30 a dayadım gene yağ gibi akıyor sıfır animasyon kasılmaları yaa en ufak bir kasılma olmaz mı yaa o da yok sanki telefonda ios işletim sistemi vardı telefon akıyor gibi.Sıfır kasma oyunlar da akıyor pil kullanımına gelirsek 2 saat mobil veri kullanımı diğerleri wifi karışık içinde skype görüntülü konuşma,kamera kullanımı, YouTube ve diğer sosyal medyalar hespi ile birlikte şarjım %20 de 9 saati devirdim.Eğer günlük sadece normal sosyal medya kullanırsanız bunu 13 saate çıkarırsınız

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Şunu net söylüyorum ki o kadar rom denedim ama içlerinde en hızlısı yağdan daha yağ olan bir rom.Diğer romlarda 5 -6 tane uygulama açınca arka plandan tekrardan uygulama açarken kasıyordu animasyon kasmaları oluyordu bu roma geçtim dedim bi bunda da aynısını yapayım dedim.20 tane uygulama açtım hepsi arka planda halâ bana mısın demiyor 30 a dayadım gene yağ gibi akıyor sıfır animasyon kasılmaları yaa en ufak bir kasılma olmaz mı yaa o da yok sanki telefonda ios işletim sistemi vardı telefon akıyor gibi.Sıfır kasma oyunlar da akıyor pil kullanımına gelirsek 2 saat mobil veri kullanımı diğerleri wifi karışık içinde skype görüntülü konuşma,kamera kullanımı, YouTube ve diğer sosyal medyalar hespi ile birlikte şarjım %20 de 9 saati devirdim.Eğer günlük sadece normal sosyal medya kullanırsanız bunu 13 saate çıkarırsınız
Sanırım bununda kerneli quicksilver kerneldi. Yeni gözde kernel bu bizim telefon için. Bir çok romda kullanılıyor artık. Kullanıma bağlı olarak bataryası değişir. Denemiştim tekrar deneyeceğim. Diğerlerini evox,ion u da denemenizi tavsiye ederim. Özelleştirme fazla olsun diyorsanız msm ve evox iyi olacaktır

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Sanırım bununda kerneli quicksilver kerneldi. Yeni gözde kernel bu bizim telefon için. Bir çok romda kullanılıyor artık. Kullanıma bağlı olarak bataryası değişir. Denemiştim tekrar deneyeceğim. Diğerlerini evox,ion u da denemenizi tavsiye ederim. Özelleştirme fazla olsun diyorsanız msm ve evox iyi olacaktır
Hocam diğer aosp romlar arasında araştırmalarıma göre en iyisi pixel rommuş.Diğerlerinde özelleştirme daha fazla olabilir buna bir şey diyemem ama bu rom bu telefona giden en iyi rom diyebilirim.30 tane uygulamayı arka planda çalıştırmama rağmen bana mısın demedi hala daha yağ gibi akmaya devam etti ufak kasmalar bile olmadı.Sanki bi an ios kullanıyorum zannettim.Sd 665 işlemci gitti yerine sd 865 geldi sanki

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Bu romun indirme bağlantısına tikladigim zaman hiç bir hareket olmuyor.romu indiremedim. Direk download linki atabilecek var mı acaba ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu romun indirme bağlantısına tikladigim zaman hiç bir hareket olmuyor.romu indiremedim. Direk download linki atabilecek var mı acaba ?

Kullandığınız taraycıdan olabilir

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Tamamdır oldu şimdi de Bluetooth fix kullanıcı adı şifre soruyor :)

lee-shore

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cumhur
Cihazım
mi band 3
Konular
6
Bluetooth Fox inmiyor

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
evolition x ve pixel romu arasındayım. akıcılık ve pile göre hangisi daha iyidir?

Üst Alt