- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Msm Extendended en iyi özelleştirmeye ve pil konusundada iyi bir rom benim için tek kötü yanı Özelleştirme ingilizce ama en sevdiğim özelliğide Android 11 bildirim stili olmasi
Havoc UnOfficial rom denedim ekranda sorun vardi beğenmedim Offical desteği kesildi zatenMsm extended, evolution,
Suanki romların çoğu quicksilver kernel kullanıyor zaten. Ben havoc deniyorum simdi. Pixyos denedim beğenmedim.
Msm extended, evolution,
Suanki romların çoğu quicksilver kernel kullanıyor zaten. Ben havoc deniyorum simdi. Pixyos denedim beğenmedim.
Bildiğiniz gibi ben note 8 kullanmıyorum. Bugüne kadar çok rom denediğiniz için size danışayım dedim.Msm Extendended en iyi özelleştirmeye ve pil konusundada iyi bir rom benim için tek kötü yanı Özelleştirme ingilizce ama en sevdiğim özelliğide Android 11 bildirim stili olmasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Havoc UnOfficial rom denedim ekranda sorun vardi beğenmedim Offical desteği kesildi zaten
Evox ve Havoc güzel hocam ama UnOfficial kullanmam çok hata var UnOfficial önermemBildiğiniz gibi ben note 8 kullanmıyorum. Bugüne kadar çok rom denediğiniz için size danışayım dedim.
Msm extended maalesef bizim telefon için yok ama evolutionX veya Havoc denemeyi düşünüyorum. Fikirleriniz için teşekkürler
Hocam indirme linklerinde 2 tane var.Birisi pixel experience diğeri de pixel experience plus bunlardan hangisi iyiEvox ve Havoc güzel hocam ama UnOfficial kullanmam çok hata var UnOfficial önermem
Plus sürümünde küçük de olsa özelleştirme var ama ben Aosp kullanmıyorum şuan sadece Miui 12 kullanıyorum birazdan ZenUİOS yüklicemHocam indirme linklerinde 2 tane var.Birisi pixel experience diğeri de pixel experience plus bunlardan hangisi iyi
Plus birazda olsa özelleştirme var tarafınizi seçin.Hocam indirme linklerinde 2 tane var.Birisi pixel experience diğeri de pixel experience plus bunlardan hangisi iyi
Sık güncelleme geliyor birde pixyos yükledim batarya iyi değildi. Aosp miui için candır.Msm Extendended en iyi özelleştirmeye ve pil konusundada iyi bir rom benim için tek kötü yanı Özelleştirme ingilizce ama en sevdiğim özelliğide Android 11 bildirim stili olmasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Havoc UnOfficial rom denedim ekranda sorun vardi beğenmedim Offical desteği kesildi zaten
Hocam aosp romlardan örneğin havoc os ele alalım bu romun geliştiricileri aynı anda 50-60 tane cihaza rom çıkartıyolar bu yüzden ortaya sağlıklı bişey çıkmıyo hep yarım yamalak buglı romlar dolaşıyo etrafta.Bildiğiniz gibi ben note 8 kullanmıyorum. Bugüne kadar çok rom denediğiniz için size danışayım dedim.
Msm extended maalesef bizim telefon için yok ama evolutionX veya Havoc denemeyi düşünüyorum. Fikirleriniz için teşekkürler
Cihazımın brick olabilme durumundan dolayı tüm romlar aynı tabanı kullanıyor hocam. Bu yüzden şuan pil ve özelleştirmeye bakıyorum. Bug'lar aynı maalesef hepsinde. Mesela parmak izine dokununca telefon yeniden başlıyor bütün rom'lardaHocam aosp romlardan örneğin havoc os ele alalım bu romun geliştiricileri aynı anda 50-60 tane cihaza rom çıkartıyolar bu yüzden ortaya sağlıklı bişey çıkmıyo hep yarım yamalak buglı romlar dolaşıyo etrafta.
Pixel experience romunada baktığımızda aynı şekilde googledan pixel experience diye aratıp sitesini kontrol edin sadece xiaomi markası için 36 ayrı cihaza rom çıkarmışlar mesela.
Şimdi gelelim benim note 6 proya bu cihaz için pixel experience romu yok aslında ama xda-developersda note 6 pro kullanan hintli bi geliştirici 5-6 kişi kişi bir araya gelip sadece note 6 proya rom ve kernel için ayrı ayrı çalışmışlar miui kamerayı bile port etmişler. ortaya bu yüzden güzel bugsız günlük kullanıma uygun bi rom çıkmış.
Özetle hocam romun adına ismine takılmadan kimlerin nasıl yaptığına dikkat edin böyle 40-50 tane cihaza rom çıkaran kaynaklardan değilde rom çıkardığı cihazı kendiside kullanan geliştiricilere bakın birde kernel kısmında lineage-os falan yazıyorsa bilinki özensiz hatalı boş bi romdur.