Yardım Redmi note 8 pil sorunu

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonumun modeli redmi note 8.Telefonum da MIUI 10.3.5.0 sürüm yüklü.Öncelikle şarjı çok iyi gidiyor onu söylemek isterim.Yani şarj %10 lara gelince minimum 10 -12 saat arası görüyorum tabiki içinde oyun oynama, YouTube video izlemelerden tut mobil veri kullanma gibi herşey var.Ama oyun oynamazsam YouTube da fazla takılmazsam sadece internetde takılma instagramda gezme twitterda gezme gibi sosyal medyaları kullanırsam bu 13 14 saati görüyor.Ama şöyle bir sıkıntım var.Telefon normalde %40 ın üstünde olduğu zaman boşta olsa bile ekran kilitli olsa bile şarj düşmüyor amma velakin şarj ne zaman %40 ın altına düşerse yani % 35 olsun %27 olsun o anda telefonun ekranını kilitlesem ve 20 -30 dakika hiç ellemesem sonra açsam bi anda ne göreyim %35 den 32 ye düşmüş veyahut %27 den 23 e düşmüş oluyor.Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ? Varsa da sorun ne ? İlerde batarya ile ilgili bir sıkıntı yaşayabilir miyim ? Bu sorunu çözmek istiyorum sizden yardım bekliyorum.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
1 ay geçmesi lazım hocam ama size önerim bl kilidiniz açıksa son gelen sürümü en azından bilgisayar üzerinden mi flashlasanız daha iyi ekran süresi alabilirsiniz.Şuan ben yapamıyorum yedeklemeler yapmam lazım telefonu baştan kur falan uğraştırcak ama ilerde yapıcam eğer siz fazla bir yedeğiniz yoksa kesinlikle yapmanızı öneririm
Üstad mi flash ile 11.0.8.0 temiz kurulum yapıp yükledim. Yarın akşam pil durumunu atarım..inşallah dediğin gibi düzelme olur..

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Üstad mi flash ile 11.0.8.0 temiz kurulum yapıp yükledim. Yarın akşam pil durumunu atarım..inşallah dediğin gibi düzelme olur..
İnşaallah kardeşim bekliyorum birazdan bende konu açıcam burada pil durumumu atıcam bakarsın

Oyla:

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Niye he niye miu11'e geçtin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Tool V2 programını denediniz mi BL kilidini açmadan resmi romlar arasında geçiş yapılabiliyormuş.

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Bendede aynısı olmuştu,telefonla o ara oynaşan o kadar şarjın gitmez o kadar yani,batarya sahte çıkmıştı değiştirdim düzeldi,ve 100 de 100 de 10 el duruyordu resmen sonra 99 oluyordu

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Hocam zaten 10 saat boşta durup %1 yemesi normal diğer markaların telefonları 10 saatte %5-%6 yiyor yatıp kalkıp şükredin zaten benimde aynen sizinki gibi %1 yiyor.Youtube de 45 dakika da %6 yemesi de normal zaten hiçbir sürümde bundan daha düşük alamazsınız.Tamam benim telefon da dayanıyor 12 -13 saat ama daha yukarısı için çok fazla beklentiye girmeyin bunlar çok iyi değerler.Ama siz ille de 15-16 saat alıcam diyorsanız da deneyin görün eğer alıyorsanız da bize de söyleyin bizde geçelim.
Bu sürümde ne kadar ekran suresi alıyorsun hocam sen son zamanlarda? Yüklensen ne kadar alıyorsun? Ben o sürümde 15.16 saat aliyordum deli gibi pugb oynuyordum %45 sarjla 7 saat kesintisiz pugb oynayip sabah daha sarji %5 zor indiriyordum senin durum nasıl suanda ona gore 3.4 günüm kaldi tekrar rom bakacağımda

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Bu sürümde ne kadar ekran suresi alıyorsun hocam sen son zamanlarda? Yüklensen ne kadar alıyorsun? Ben o sürümde 15.16 saat aliyordum deli gibi pugb oynuyordum %45 sarjla 7 saat kesintisiz pugb oynayip sabah daha sarji %5 zor indiriyordum senin durum nasıl suanda ona gore 3.4 günüm kaldi tekrar rom bakacağımda
Daha yeni konu açtım bununla ilgili son konumda var ekran süremi attım

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Daha yeni konu açtım bununla ilgili son konumda var ekran süremi attım
Gördüm hocam oraya geliyorum hemen bu arada güzel ekran süren orada attığın konuda

Oyla:
Üst Alt