Yardım redmi note 8 pcye usb kablo ile bağlama

Voldres

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba telefonu pc ye bağladıgımda sadece şarj alıyor sonra bildirimlere baktığımda cihaz şarj oluyor diyor üstüne basınca dosya aktarımını seçiyorum ben direk telefonu pc ye bağladığım gibi dosya aktarımı olsun istiyorum nasıl yapabilirim?

Aybat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aybars
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
22
Geliştirici seçenekleri>Varsayılan USB yapılandırması ndan istediğini seçebilirsin

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bekobey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir DOĞAN
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Okumuş Balıkçı
Konular
1
Ayarlar, Telefon Hakkında, MİUİ Sürümü üzerine 7-8 defa tıklayın, Geliştirici Ayarları açılacak.
Tekrar Ayarlar, Ek Ayarlar, Geliştirici Seçenekleri, Varsayılan USB Yapılandırma üzerine tıkla istediğini seç kolay gelsin

Oyla:

Voldres

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Konular
13
Geliştirici seçenekleri>Varsayılan USB yapılandırması ndan istediğini seçebilirsin

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim hocam size bişey daha soracağım ben bugun bootloader açmakla falan bayağı uğraştım 10-15 kez telefonu pc ye takıp çektim bi sıkıntı olurmu telefona zarar verirmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar, Telefon Hakkında, MİUİ Sürümü üzerine 7-8 defa tıklayın, Geliştirici Ayarları açılacak.
Tekrar Ayarlar, Ek Ayarlar, Geliştirici Seçenekleri, Varsayılan USB Yapılandırma üzerine tıkla istediğini seç kolay gelsin

teşekkür ederim hocam size bişey daha soracağım ben bugun bootloader açmakla falan bayağı uğraştım 10-15 kez telefonu pc ye takıp çektim bi sıkıntı olurmu telefona zarar verirmi ?

Oyla:

bekobey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir DOĞAN
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Okumuş Balıkçı
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz, rom yüklerken ve güncelleme yaparken tak çıkar yapmamak lazım,

Oyla:
Üst Alt