Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 8 OxygenOS — PORT | 10 Q (14.08.2020)
Eğer bir daha yüklerseniz romu hocam bana ekran görüntüsü olarak kernelinizi atın pil içinde Genom kernel kullanın ama ilk yükledinizde kullandınız kerneli bilirsem daha çok yardımcı olurum eski sürümde chips kernel vardı şarj çabuk bitiyordu
Eğer bir daha yüklerseniz romu hocam bana ekran görüntüsü olarak kernelinizi atın pil içinde Genom kernel kullanın ama ilk yükledinizde kullandınız kerneli bilirsem daha çok yardımcı olurum eski sürümde chips kernel vardı şarj çabuk bitiyordu
Miui stabil bir miui sürümünde %10 şarj 1 saat ekran süresi veriyor hocam,bu arayüzün daha az pil yemesi gerekiyor.Ancak güncelleme desteği güzel pil ve Bluetooth gibi sorunları çözülecektir.Şuan rom biraz geliştirme aşamasında ilerlediği yol gayet iyi ancak final bir miui sürümü kadar stabilize ekran süresi beklemek doğru olmaz
Miui stabil bir miui sürümünde %10 şarj 1 saat ekran süresi veriyor hocam,bu arayüzün daha az pil yemesi gerekiyor.Ancak güncelleme desteği güzel pil ve Bluetooth gibi sorunları çözülecektir.Şuan rom biraz geliştirme aşamasında ilerlediği yol gayet iyi ancak final bir miui sürümü kadar stabilize ekran süresi beklemek doğru olmaz
Haklısınız hocam Rom geliştirme aşamasında hala ama stabil olarak kullanilabiliyor şuan oyun oynamadan sadece video ve başka uygulamlarda gezinerek aldığım ekran süresi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam güzel ancak biraz daha yolu var gibi 2.5 saat ekran süresini %25 şarjla alıyorum ben yani hemen hemen %75 pilim kalıyor diyebilirim ama bu sorunu aşacaklardır konunun ve romun takibindeyim bu rom çok fazla cihaza çıkmıyor bu nimetten faydalanacağım.