- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
30 dk dayanamadim bu romda telefon alev aldi ilk ve son oldu benim icin
İlk zamanlar bendede vardı bu sorun hocam şuan yeni sürümü ekledim deneyebilirsiniz30 dk dayanamadim bu romda telefon alev aldi ilk ve son oldu benim icin
tesekkur ederim hocam benim internet yavas oldugu icin kolay olmuyor artik oneplusin kendisin aldigimizda deneriz insallahİlk zamanlar bendede vardı bu sorun hocam şuan yeni sürümü ekledim deneyebilirsiniz
OnePlus Nord öneririm hocamtesekkur ederim hocam benim internet yavas oldugu icin kolay olmuyor artik oneplusin kendisin aldigimizda deneriz insallah
insallah hocamOnePlus Nord öneririm hocam
Bunun daha guncelleri var telegram da. Ayrıca iki şeyden oluyor olabilir.Hali hazırda kullanan arkadaşlar var mı? Nedense beni twrp moduna atıyor reboot edince.. Twrp kurulumunda herhangi bir hata almadım ancak reboot edince twrp atıyor sürekli.. Nerde hata yapıyorum bulamadım.
Kurulum adımlarına dikkat ettim, format data her rom değişiminde yaparım zaten ama firmware yüklemedım.. Hafıza kartı için bir şey diyemem çünkü telefon twrp moduna attı.. Tesekkurler hocam.Bunun daha guncelleri var telegram da. Ayrıca iki şeyden oluyor olabilir.
Format data yaptınız mı?
Yada bazen firmware flashlamanizi istiyor olabilir.
Ayrıca sd kart okunuyormuş bu romda hata olarak dikkat ettiniz mi?
Ben bir kaç kere kullandım oos ama asla böyle bir yöntem ile geçmedim.her zamanki yöntemle geçmiştim.Telegram grubunda son sürüm beta buldum ancak kurulum talimatı Bi değişik geldi, vardır bir bildikleri diyeceğim ancak sormadan edemiyorum..