- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Aynısı soruyu soracaktımPubgde nasıl peki hocam
Aynısı soruyu soracaktımPubgde nasıl peki hocam
Pil olarak MiRoomla kıyaslanamaz ama ben Arayüzünü çok seviyorum Animasyonları güzel Miui Tadında Android 10 tabanlı bir rom Denemeye değer bir romMi room Beta dan geçmeye değer mi ?
Performans olarak ve pil olarak nasıl ?
teşekkürler..
Stabil orta ayarlarda akıcı oynatıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Romu abimin telefonuna kuracağım sürekli pubg oynadığı için pil ve ısınma konusunda endişeliyim..Pil olarak MiRoomla kıyaslanamaz ama ben Arayüzünü çok seviyorum Animasyonları güzel Miui Tadında Android 10 tabanlı bir rom Denemeye değer bir rom
Pil olarak demiştim hocamStabil orta ayarlarda akıcı oynatıyor.
Isınma var mı hocam uzun kullanımdaStabil orta ayarlarda akıcı oynatıyor.
Isınma sorunu yoktur konuda verdiğim kerneli flaşlayın ve şunuda belirtim pubgde fps düşüşü var cok az amaRomu abimin telefonuna kuracağım sürekli pubg oynadığı için pil ve ısınma konusunda endişeliyim..
Gfx tool ve magisk modülü ile düzeliyor hocam onlar..Isınma sorunu yoktur konuda verdiğim kerneli flaşlayın ve şunuda belirtim pubgde fps düşüşü var cok az ama
Dediğim gibi denemeye değer bir rom hocam severek kullanıyorumGfx tool ve magisk modülü ile düzeliyor hocam onlar..
Magisk modülü olarak ne kullanıyorsunuz hocamGfx tool ve magisk modülü ile düzeliyor hocam onlar..
Hocam pil durumu dengeli netflix,youtube,pubg hiç birinde ani pil düşüşü görmedimPil olarak demiştim hocam