Yardım Redmi Note 8 Otomatik Arama Kaydı Özelliği Yok

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hindistan Room'a geçişin garanti üzerinde herhangi bir etkisi var mı? Program official bir program olmadığı için merak ettim
Bootloader kilidi açılmadığı sürece garantiye etki etmez. Hindistan romu da fabrika romu sonuçta. Garantilik bir işiniz olduğunda global rom atıp göndermeyi unutmayın ama

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Bu yazılımın kullanımına ve Hindistan romu indirebilmem için bir kaynak var mıdır? (Sanırım hindistan rom vardı modelin forumunda)

Ayrıca Hindistan rom da Türkçe veya İngilizce desteği var mıdır? ve Normal romdan farkı ne tam olarak arama kaydı özelliği hariç?
Forumda var bu romlar, arkadaşlar da yazmış. Türkçe dahil bütün diller var. Kullandığın romdan farkı yok. Sadece googleın rehber ve mesaj uygulaması yerine xiaominin uygulamaları var.
Buradan bakabilirsin: Rom - Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Hindistan son çıkan rom da burada: Rom - [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V12.0.1.0.QCOINXM İndirme Bağlantısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda var bu romlar, arkadaşlar da yazmış. Türkçe dahil bütün diller var. Kullandığın romdan farkı yok. Sadece googleın rehber ve mesaj uygulaması yerine xiaominin uygulamaları var.
Buradan bakabilirsin: Rom - Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Hindistan son çıkan rom da burada: Rom - [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V12.0.1.0.QCOINXM İndirme Bağlantısı
Ama xiaomi tool ile yükleyeceğin romu buradan indirmeyeceksin. Romu atmak için teli bağlayınca programın içinden seçeceksin.

Son düzenleme:

hasanbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Xiaomi Red Mi Note 8 Kullanıyorum, genelde Xiaomi modellerinde orjinal romda otomatik arama kaydı özelliği bulunduğu için bu telefonda da bulunacağını düşünmüştüm ancak Google Arayüzü ile çalıştığı için ne böyle bir özellik mevcut ne de arama kaydı uygulamalarını stabil çalıştırıyor.

Bu problemi çözmemin bir yolu var mı?
Endonezya romunu yükle sorun çözülür.. ve tıpkı diğer mi serilerindeki gibi menüye sahip olur.

Üst Alt