- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Rica ederimteşekkür ederim
Rica ederimteşekkür ederim
1 haftaya yakındır kullanıyorum ben de çok beğendimMuhteşem güncelleme gelmiş format data yerini bulmuş ve bir çok yenilik daha artık vazgeçilmezim Net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EvetArkadaşlar orange fox un yeni versiyon güncellemesini nasıl yapıyoruz.Rom flashlar gibi miyapıyoruz?
Fark etmezDosyayı sd karta mı atıyoruz.Fark eder mi?
Benimde hoşuma gitti, kullanıyorum hocam.. Yalnız dikkatimi Birşey çekti rom, root vb. Birşey yüklerken yüklemeden sonra bişi yüklüyor yani süre uzuyor ama çok değil.. Yada daha önce dikkatimi çekmedi diğer sürümlerde bilemiyorum..Muhteşem güncelleme gelmiş format data yerini bulmuş ve bir çok yenilik daha artık vazgeçilmezim Net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
evet Kendine özel dm verity gibi bişeyler yüklüyor. Bu arada Tekrar Note 8 e Geçtim Bu günBenimde hoşuma gitti, kullanıyorum hocam.. Yalnız dikkatimi Birşey çekti rom, root vb. Birşey yüklerken yüklemeden sonra bişi yüklüyor yani süre uzuyor ama çok değil.. Yada daha önce dikkatimi çekmedi diğer sürümlerde bilemiyorum..
Tekrar hoşqeldiniz o zaman hocamevet Kendine özel dm verity gibi bişeyler yüklüyor. Bu arada Tekrar Note 8 e Geçtim Bu gün