Hocam TWRP Bootloopa girdiği için OrangeFox'a geçmiştim şimdide OrangeFox loopa giriyor romu yükleyip Reebot Systeme basıyorum redmi yazısından sonra tekrar OrangeFox açılıyormrtlpr55, Sorun çıkmaz
Hangi romu yüklediniz kurulum sonrası format data yapın tekrar reboot system yapınHocam TWRP Bootloopa girdiği için OrangeFox'a geçmiştim şimdide OrangeFox loopa giriyor romu yükleyip Reebot Systeme basıyorum redmi yazısından sonra tekrar OrangeFox açılıyor
EU rom hocam MIUI 12 dediğiniz gibi yaptım ama tekrar orange fox açıldıHangi romu yüklediniz kurulum sonrası format data yapın tekrar reboot system yapın
İlk önce Romu tekrar kurunEU rom hocam MIUI 12 dediğiniz gibi yaptım ama tekrar orange fox açıldı
Hocam çok özür dilerim ama dedikleriniz harfiyen uygulamama rağmen en son reeboot system dedikten sonra tekrar orange fox açılıyor romda sorun olabilirmi ?İlk önce Romu tekrar kurun
Wipe Format data yes reboot recovery
Wipe advanced wipe Dalvick cache system data vendor ve installdan romu kurun kurulum bittikten sonra reboot recovery ve tekrar format data sonra reboot system
Hangi rom? Mümkünse link hocam.Hocam çok özür dilerim ama dedikleriniz harfiyen uygulamama rağmen en son reeboot system dedikten sonra tekrar orange fox açılıyor romda sorun olabilirmi ?