- Adım
- Eren Çakar
- Cihazım
- A71
- Konular
- 2
Kameranın verilerini temizleyin öyle deneyin hocamDostlar merhaba.İnternetten Xiaomi redmi note 8 marka/model telefon aldım. Fakat telefonun kamerasına baktığımda arka kamerada portre moduna geçmiyor acaba neden olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim.
hocam denedim onuda güncellemeden önce çalışan mod sistem güncellemesinden sonra çalışmamaya başladı. acaba yazılımsalmıdır ?Kameranın verilerini temizleyin öyle deneyin hocam
Yok hocam bugün geldi elime açtım sonra baktım çalışıyordu. Sonra baktım sistem güncellemesi falan var yapayım dedim böyle tek tük kamera açılıyor yada ssdede gösterdiğim gibi netlik algılanamadı yada karanlık yada 2 metre ileride durun vs bilgilendirmeleri yapıyor kamera soketi çıkmış olsa bu bilgilendirmeleride yapacağını sanmıyorum yada soket çıkmış olsa ara ara kamerayı açtığımda hiç çalışmaması lazım olduğunu düşünüyorum ama arada böyle görüntü geliyorŞu an hiç bir cihazda böyle bir şey görmedik güncelleme sonrası ancak tabiki olabilir sonuçta her elektronik cihaz aynı tutarlılıkla çalışmıyor. Eğer bu süre zarfında cihazı düşürmediyseniz yüksek ihtimalle yazılımsaldır, hard reset deneyebilirsiniz. Tabiki donanımsal olma şansı da var. Derinlik algılayıcı kameranın soketi çıkmıştır vs.
Yedekleri alıp cihazı sıfırlayın belki düzelirYok hocam bugün geldi elime açtım sonra baktım çalışıyordu. Sonra baktım sistem güncellemesi falan var yapayım dedim böyle tek tük kamera açılıyor yada ssdede gösterdiğim gibi netlik algılanamadı yada karanlık yada 2 metre ileride durun vs bilgilendirmeleri yapıyor kamera soketi çıkmış olsa bu bilgilendirmeleride yapacağını sanmıyorum yada soket çıkmış olsa ara ara kamerayı açtığımda hiç çalışmaması lazım olduğunu düşünüyorum ama arada böyle görüntü geliyor
Yok hocam bugün geldi elime açtım sonra baktım çalışıyordu. Sonra baktım sistem güncellemesi falan var yapayım dedim böyle tek tük kamera açılıyor yada ssdede gösterdiğim gibi netlik algılanamadı yada karanlık yada 2 metre ileride durun vs bilgilendirmeleri yapıyor kamera soketi çıkmış olsa bu bilgilendirmeleride yapacağını sanmıyorum yada soket çıkmış olsa ara ara kamerayı açtığımda hiç çalışmaması lazım olduğunu düşünüyorum ama arada böyle görüntü geliyor
bekliyorum hocam geri dönüşünü, iletişime geçebileceğimiz bir yer varmı ? facebook vs ?Merhaba ,
Ben de telefonu 07.04.2020 tarihinde aldım. İlk açılışta portre moduna geçmedi siyah ekranda kaldı. Sonrasında telefon miui 11 güncellemesi aldı. Baştan başladıktan sonra portre modu çalıştı fakat bu sefer de geniş açı kamerası çalışmadı. Kamera uygulaması verilerini temizleme , telefon sıfırlama , wipe data ve sıfırlayıp kurmadan üstünde wipe data yapıp o şekilde kurulumları denedim fakat hiçbir şekilde olmadı.
Bugün garantiye gönderdim. Gelecek cevaba göre size de bilgilendirme yaparım.
bekliyorum hocam geri dönüşünü, iletişime geçebileceğimiz bir yer varmı ? facebook vs ?
bekliyorum hocam geri dönüşünü, iletişime geçebileceğimiz bir yer varmı ? facebook vs ?