Bu konuyu inceleyebilirsiniz.Bu romun en son sürümünü nereden indirebilirim?
İnmiyor hata veriyorBu konuyu inceleyebilirsiniz.
Rom - MiuiMiX 20.3.26 Beta / Stabil Rom İndirme Bağlantıları
MiuiMiX Rom, EU romdan optimize edilerek daha pürüzsüz daha yumuşak ve daha iyi bir batarya ömrüne sahip Xiaomi.Eu tabanlı yeni bir özel rom. Haftalık güncelleme veriliyor. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır. Not: Bazı cihazlar için güncelleme gecikebilir...forum.miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı silinmiş hocam.İnmiyor hata veriyor
Hocam aşağıdaki linkten cihazınıza uygun olan romu bulabilirsiniz.Bu romun en son sürümünü nereden indirebilirim?
Başka bir yer yok mu indirebileceğimiz hocam?İndirme Bağlantısı silinmiş hocam.
Açmış olduğum konuya linkleri bende oradan ekliyorum hocam. İndirme tuşuna basınca bağlantının silindiğini görebilirsiniz.Hocam aşağıdaki linkten cihazınıza uygun olan romu bulabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiuiMix rom ekibi sadece Android File Host'a upluod ediyor hocam. Geliştiriciye indirme bağlantısının silindiğini belirttim linkleri yenileyecektir.Başka bir yer yok mu indirebileceğimiz hocam?
Tamam hocam teşekkür ederimAçmış olduğum konuya linkleri bende oradan ekliyorum hocam. İndirme tuşuna basınca bağlantının silindiğini görebilirsiniz.
MiuiMix rom ekibi sadece Android File Host'a upluod ediyor hocam. Geliştiriciye indirme bağlantısın silindiğini belirttim linkleri yenileyecektir.