Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptım zaten.. Her romu nasıl kuruyorsam öyle, temiz kurulum ile kuruyorum.. Ne bilem ben yaa, çokta önemli değil ama bi ara deneyeceğim bakalım, belki Android 11 ile miui 12.5 kullanırız razerde.
Yaptım zaten.. Her romu nasıl kuruyorsam öyle, temiz kurulum ile kuruyorum.. Ne bilem ben yaa, çokta önemli değil ama bi ara deneyeceğim bakalım, belki Android 11 ile miui 12.5 kullanırız razerde.
Hocam güvenlik uygulamasının ayarlarından kısayol ekledim o çalışıyor.. Ama sizin dediğiniz farklı gibi.. Bu benim denediğim son uygulamaları bizim yerine kapatıyor, diğeri gibi önbellek, kalıntı vs. Siliyor mu bilmiyorum..
Evet hocam, temiz kurulum yaptım her zaman ki gibi..
Eu Stabil v12.0.3.0, razer v12.0.3den çok daha akıcı.. Arayüz de takılma gibi durumlar hiç yok ama razerde var, arada sırada oluyor.. Mesela yeni kontrol merkezi eu da sıfır sıkıntı ama razer arada bug çıkarıyor.. Gibi gibi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten Eu stabil v12.0.3.0 kullanıyordum, temiz kurulum ile buna geçtim.. Neyse.. Tabi ki deneyeceğim, bende ufak tefek sıkıntılar oldu diye romu gömmek olmaz ama şu an değil.. Miuimix kullanıyorum, yağ gibi mübarek, tü tü tü maşallah
Miuimix'in hangi sürümü yağ gibi Metin hocam?
Ben stabil A11 sürümünü denedim biraz önce, katran yağı gibi
Yoksa bende mi bir hata yaptım bir yerlerde acaba
Miuimix'in hangi sürümü yağ gibi Metin hocam?
Ben stabil A11 sürümünü denedim biraz önce, katran yağı gibi
Yoksa bende mi bir hata yaptım bir yerlerde acaba