Ryzen kernel de var bi sıkıntı ama ne bileyim bende çözemedim arada yapıyor böyle.. Cihaz hâlâ açılmadı mı? Ne yaptınız? Cihaz açılmıyorsa romu sil baştan kurun ama bu kez kernel yüklemeyin.Yok yok hocam kernel onu flahsladım bootlop hocam
Aynen hocam bu ryzen de atar gider yapıyor bu aralar da hadi neyseRyzen kernel de var bi sıkıntı ama ne bileyim bende çözemedim arada yapıyor böyle.. Cihaz hâlâ açılmadı mı? Ne yaptınız? Cihaz açılmıyorsa romu sil baştan kurun ama bu kez kernel yüklemeyin.
Sorunun çözüldüğüne ve romu beğenmenize sevindim hocam, Allah cümlemizden razı olsun, sağolun.Aynen hocam bu ryzen de atar gider yapıyor bu aralar da hadi neyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Metin hocam rom linkini attığınız için Allah razı olsun rom efsane
apk indirin hocam harici magisk silmeye gerek yok uğraştırırGplayde netflix görünmüyor napabiliriz?
Onu yaptım video oynatıcı hata verdiapk indirin hocam harici magisk silmeye gerek yok uğraştırır
mivideo mu hocam bu romla oynanmış biraz bunun yerine eu stabile geçtim ryzen ile iyi çalışıyor hatasız yani ama razer de ufak tefek hatalar varOnu yaptım video oynatıcı hata verdi
mivideo mu hocam bu romla oynanmış biraz bunun yerine eu stabile geçtim ryzen ile iyi çalışıyor hatasız yani ama razer de ufak tefek hatalar var
AA aslında ben çok sevmiştim hocam bu global romda twrp şifreleme sorunu vardi yeni orange Fox çıkmıs onu test etmek için Endonezya 12.2 ye geçtim bendeBen de ram kullanımına dayanamayıp eu döndüm
Sizin durum vahim hocam, siz çıtayı baya yükseltmişsiniz twrp denemek için rom değiştireni ilk defa görüyorumAA aslında ben çok sevmiştim hocam bu global romda twrp şifreleme sorunu vardi yeni orange Fox çıkmıs onu test etmek için Endonezya 12.2 ye geçtim bende