- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
İkiside hemen hemen aynı..Razer mi EU stabil mi tavsiye edersiniz ?
İkiside hemen hemen aynı..Razer mi EU stabil mi tavsiye edersiniz ?
Cevabınız için teşekkür ederim fakat 2 sorum daha olacaktı. Razer stabilmi yoksa bu romun A10 stabilinimi tercih edersiniz ? Tüm yorumları okudum kararsız kaldım. Birde farklı rom kurduğumda bazı romlarda wifi hızı ve mobil veri hızı aşırı düşüyor bunun çözümü varmıdır ?İkiside hemen hemen aynı..
Rica ederim Hocam..Cevabınız için teşekkür ederim fakat 2 sorum daha olacaktı. Razer stabilmi yoksa bu romun A10 stabilinimi tercih edersiniz ? Tüm yorumları okudum kararsız kaldım. Birde farklı rom kurduğumda bazı romlarda wifi hızı ve mobil veri hızı aşırı düşüyor bunun çözümü varmıdır ?
Razer hocam tabikiRazer mi EU stabil mi tavsiye edersiniz ?
bu eski ve yaramayan versiyonArkadaşlar bu romun stabil versiyonu hangisi herkes farklı link atmış bir tanede benim bulduğum var yoksa hepsi aynı mı anlamadım benim bulduğum da bu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
link çalışmıyorbu romda 2 stabil var 2 gb olanı tavsiye ederim yani ED yazan diğeri sürüm olarak eski ikisini de kullandım diğerine bakmayın yanlız ikiside tech karan reisin flaşlarken yazıyor ekranda 2.5 gb olanında gereksiz programlar var ve ram kullanımı yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu eski ve yaramayan versiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu güncel ve daha iyi rom bar var diğerinde yok mesela bence konuya eklenmeli ilk sayfaya GODfloky
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
link çalışmıyor
Ben kısaltma yapmadın hocam, anlamam zaten o işlerden.. Telegramda geliştirici paylaşmış rom linkini, bende buraya kopyalayıp yapıştırdım.. Sizin verdiğiniz link üzerine mesajımı siliyorum hocam, sağolun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhocam kısaltmalı link yasaktı diye hatırlıyorum edilteyin
Hangi romdasınız hocam.. beni kaşıntı tuttu global rom yükledim yine..Ben kısaltma yapmadın hocam, anlamam zaten o işlerden.. Telegramda geliştirici paylaşmış rom linkini, bende buraya kopyalayıp yapıştırdım.. Sizin verdiğiniz link üzerine mesajımı siliyorum hocam, sağolun.