Rom [Redmi Note 8] MIUI RAZER_OS 21.1.27 | Android 10

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mesela hocam benim bu attığım 2.4 gb boyutunda ekleme yapıldığı için
Valla ben pek sıcak bakmıyorum, birileri alıp kurcalıyor sonra hop cihazda sorun.. Geliştiricinin paylaştığını kullanmak en temizi..

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocalarım kesinlikle haklısınız da yani çok önemli şeylerle uğraşmıyorum bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocalarım kesinlikle haklısınız da yani çok önemli şeylerle uğraşmıyorum bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
O açıdan haklısınız hocam, kim ne yapmış bilmiyoruz derken, cihazı çöp etmeyelim demek istedim ben :) yani biri ister istemez yanlış bişi yapar, sıkıntı olmasın diye dedim :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
O açıdan haklısınız hocam, kim ne yapmış bilmiyoruz derken, cihazı çöp etmeyelim demek istedim ben :) yani biri ister istemez yanlış bişi yapar, sıkıntı olmasın diye dedim :)
Hocam aslına bakarsanız haklısınız geçende bu romu kullanarak cihazı bozdum kaşınmanın luzmü yok miroom 20.3.26 iyidir miflashle kurulum yapıp geçeceğim windows defender ile nolur nolmaz da bu romu taraycağım bakalım ne olcak.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Hocam aslına bakarsanız haklısınız geçende bu romu kullanarak cihazı bozdum kaşınmanın luzmü yok miroom 20.3.26 iyidir miflashle kurulum yapıp geçeceğim windows defender ile nolur nolmaz da bu romu taraycağım bakalım ne olcak.
Hocam bozacak bişey yok orange Fox twrp kurun stabil olanı format data yapın ben canım sıkıldıkca hafta 2 3 kez rom değiştiriyorum :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mi flash ile miroom yükleme imkanınız yok hocam, sanırım mi flash ile resmi bir yazılım yükleyip sonra kuracaksınız twrp üstünden romu.

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Mi flash ile miroom yükleme imkanınız yok hocam, sanırım mi flash ile resmi bir yazılım yükleyip sonra kuracaksınız twrp üstünden romu.
Aynen öyle hocam kendimi yanlış izah etmişim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bozacak bişey yok orange Fox twrp kurun stabil olanı format data yapın ben canım sıkıldıkca hafta 2 3 kez rom değiştiriyorum :)
Yok hocam demek istediğim yukarıdaki romu kullanarak bozdum keşke bende haftada 3 kez değişsem nerdeyse her gün değişiyorum maalesef ben hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows defender 37 tane dosya taradı bişey bulamadı ama ben yine de miflashle temiz kurulum yaptım

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Orange Fox r11 stabil var , tüm romlara olur herhalde ? Hindistan 12.02 romuna geçtim twrp silindi. İki gündür boş vereyim diyorum dayanamıyorum custom yükleyeceğim yine

Üst Alt