- Adım
- Mert
- Cihazım
- Xiaomi redmi s2
- Konular
- 17
konuda göremedimColt os bi tık daha iyisi özellikleri yakın
konuda göremedimColt os bi tık daha iyisi özellikleri yakın
21.1.6 sürümü ilk A11 sürümü. Sorunlu henüz. Aynı şekilde Revenge OS 4.0 da A11 ve tam anlamıyla stabil değil. AOSP rom kuracaksanız Arrow, Lineage, Colt, RR, MSM ve EvoX gibi romların A10 sürümünü kullanın. MIUI kullanacaksanız A9 olarak Miroom Beta 20.3.26, A10 olarak EU Stabil 12.0.3.0 öneririm.arkadaşlar eu romdan herhangi bir custom rom a gecerken sorun olur mu fastboot da takilma brick olma veya recovery e atma hatasi gibi ve twrp yerine her romu orangefoxdan kurabilir miyim ? (Miui 12.3 android 10 eu romu mifirm sitesinden miui12.5 android 11 eu rom yukleyip sistem guncelleme kismindan guncelleme pakedi secip kurdum recovery iptal oldu surekli hata vermeye basladi biseler oldu sonunda soft brick oldu telefon global e gecip bastan kurdum eu 12.5 i simdi de kayan bildirim gelmiyor revenge os 4.0 a gecmeyi dusunuyorum orangefoxdan flashlarken neleri wipelayıp kurmam gerek diğerleriyle ayni sekilde mi ?)
Türkçe dil Çin Beta dışında hepsinde sorunsuz sayılır (MSM Extended romunu saymazsak). Pil sizin için bir numaralı öncelik ise Arrow'un A10 sürümünü tavsiye ederim.Türkçe dil olan ve pil performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
Tesekkur ederim peki eu romda kalmamı mı önerirsiniz yoksa revenge os 4.0 a geçsem mi iyi olur sizce hangisi daha stabil olur21.1.6 sürümü ilk A11 sürümü. Sorunlu henüz. Aynı şekilde Revenge OS 4.0 da A11 ve tam anlamıyla stabil değil. AOSP rom kuracaksanız Arrow, Lineage, Colt, RR, MSM ve EvoX gibi romların A10 sürümünü kullanın. MIUI kullanacaksanız A9 olarak Miroom Beta 20.3.26, A10 olarak EU Stabil 12.0.3.0 öneririm.
Türkçe dil Çin Beta dışında hepsinde sorunsuz sayılır (MSM Extended romunu saymazsak). Pil sizin için bir numaralı öncelik ise Arrow'un A10 sürümünü tavsiye ederim.