Diğer Redmi Note 8 MIUI 12

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Note 8 için maalesef pek olumlu düşünemeyiz. SD 660 kullanan Mi 8 lite MIUI 12'de randuman veremeyip gündelik olarak kullanıma uygun değil şu aşamada. SD 665 kullanan Note 8 de SD 660'a çok yakın bir işlemci. Aynı senaryo büyük ihtimal Note 8'in de başına gelecek ki şu aşamada Note 8 daha Android 10 güncellemesi dahi alamadı.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar merhaba,

Birçok forum ve haber sitesinde araştırdım, kimisi Redmi Note 8 için MIUI 12 alacak yazmış kimisi yazmamış. Kesin olarak alacak mı almayack mı, doğru bilgi hangisi sizce? Eğer almayacaksa Redmi Note 7 bile alıyorken almaması saçma değil mi, neden almayacak bilgilendirirseniz sevinirim. :)
Gsi olarak kurabilirsiniz

keremsaid_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem Said
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Note 8 için maalesef pek olumlu düşünemeyiz. SD 660 kullanan Mi 8 lite MIUI 12'de randuman veremeyip gündelik olarak kullanıma uygun değil şu aşamada. SD 665 kullanan Note 8 de SD 660'a çok yakın bir işlemci. Aynı senaryo büyük ihtimal Note 8'in de başına gelecek ki şu aşamada Note 8 daha Android 10 güncellemesi dahi alamadı.
Hocam tamamen merakımdan soruyorum, aynı şey Redmi Note 7 için de geçerli değil mi o zaman? Bildiğim kadarıyla Note 7'de de SD660 mevcut. Ayrıca bahsettiğiniz sorun optimizasyon vs. ile düzelemez mi sizce ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam tamamen merakımdan soruyorum, aynı şey Redmi Note 7 için de geçerli değil mi o zaman? Bildiğim kadarıyla Note 7'de de SD660 mevcut.
SD 660 Yeni bir işlemci değil 665 ise daha yılını doldurmamış sadece 4-5 cihazda kullanılan bir işlemci Yes~~

Son düzenleme:
Üst Alt