Çözüldü Redmi Note 8 miui 12 yazan ekranda kalıyor

nahita

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nahita
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
4
Merhaba telefona orange fox flasladım. Ardından dalvik,cache,data,system,internal storge hepsi sildim. cmd yöntemi ile miui 12 değilde miui 11 orijinal stok rom yükledim ama yine miui açılış logosunda 20-25 dk. bekledim. Logo hareket ediyor dil seçtiriyor ama devamı gelmiyor. Ne yapabilirim.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba telefona orange fox flasladım. Ardından dalvik,cache,data,system,internal storge hepsi sildim. cmd yöntemi ile miui 12 değilde miui 11 orijinal stok rom yükledim ama yine miui açılış logosunda 20-25 dk. bekledim. Logo hareket ediyor dil seçtiriyor ama devamı gelmiyor. Ne yapabilirim.
Mi flash ile stock rom yükleyin. Sonrasında custom rom kurmak isterseniz TWRP işlemlerini yaparsınız.

nahita

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nahita
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
4
Mi flash ile stock rom yükleyin. Sonrasında custom rom kurmak isterseniz TWRP işlemlerini yaparsınız.
En başta miui 12 android 10 vardı sonrasında yukarıda belirttiğim gibi belirli bölümleri sildim sonrasında cmd ile stock rom kurdum miui 11 android 9 kurdum ama açılmıyor.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
En başta miui 12 android 10 vardı sonrasında yukarıda belirttiğim gibi belirli bölümleri sildim sonrasında cmd ile stock rom kurdum miui 11 android 9 kurdum ama açılmıyor.
Cmd ile değil sizlere belirttiğim gibi Mi Flash üzerinden yapmanızı öneriyorum. Bu sürümü kullanın. Youtube videosunu da bırakıyorum sizlere.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot rom indirmeniz gerekiyor. İndirdiğiniz dosyayı 7z zip uygulaması ile klasöre çıkarın. Çıkan zip dosyasını da tekrar klasöre çıkarın Mi Flash uygulaması ile temiz kurulum yapın. Sorunsuz şekilde yüklenir.

nahita

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nahita
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
4
peki miui 12 romu denedim en son cmd üzerinden. Şimdi miflashtool ile miui 11 yüklesem sorun olur mu?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
peki miui 12 romu denedim en son cmd üzerinden. Şimdi miflashtool ile miui 11 yüklesem sorun olur mu?
Stok romu Mi Flash ile kurmayı tavsiye ediyoruz her zaman. Diğer türlü iyi olmayabiliyor. Düzgün, adımları takip ederek yaparsanız sorunsuz kurulur.

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
çok aşırı ilginç bir hata umarım çözülmüştür

nahita

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nahita
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
4
çok aşırı ilginç bir hata umarım çözülmüştür
Bu akşam mi flashın düşük sürümü
ile tekrar deneyeceğim. Programın en son sürümünde rom flashlama kısmı bitiyor status kısmında reboot yazıyor ve telefon açılıyor yine miui başlangıç anımasyonu dönmeye başlıyor ve orada kalıyor. Animasyon sürekli yanıp sönüyor. Akşamdan sabaha kadar ellemedim aynı. Stok recovery den wipe yaptım yine aynı.

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
ile tekrar deneyeceğim. Programın en son sürümünde rom flashlama kısmı bitiyor status kısmında reboot yazıyor ve telefon açılıyor yine miui başlangıç anımasyonu dönmeye başlıyor ve orada kalıyor. Animasyon sürekli yanıp sönüyor. Akşamdan sabaha kadar ellemedim aynı. Stok recovery den wipe yaptım yine aynı.
Allah yardımcınız olsun hocam çok can sıkıcı konular

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Hocam aygıt yöneticisinde cihaz görünmüyor olabilir baktınız mı?

Üst Alt