Konuyu açan kişi forumdan kendi isteği ile uzaklaştırıldı. İsteyen kişiye konu devredilebilirYeni güncelleme varmı hocam link ölmüşte
Hocam bu sürümü bulma imkanımız var mı?Konuyu açan kişi forumdan kendi isteği ile uzaklaştırıldı. İsteyen kişiye konu devredilebilir
Maalesef bu düşünce yanlış. Mesela note 8 pro kullanıyorum. Endonezya romda 8 saat aldığım ekran süresi kullanmış olduğum modifiyeli romda 10 saat oluyor. Ekstra olarak bir sürü özellik eklenmiş. Mesela bildirim ve çağrı seslerini ayrı ayrı kontrol etmek. Bu özellik orijinal romlarda yokBenim anlamadığım cihazların orjinl romları varken neden modifiyeedilmiş romlar kullanılıyor en stabil rom cihazın içinden gelen romdur ben her zaman öyle yapıyorum gaytte mutluyum
Bende Note 8 Pro kullanıyorum. Global 12.0.3... Siz hangi romu kullanıyorsunuz? Ben tipik kullanıcıyım global rom işimi görüyor aslında 10-12 saat ekran süresi alabiliyorum. Yine de kullandığınız romu merak ettimMaalesef bu düşünce yanlış. Mesela note 8 pro kullanıyorum. Endonezya romda 8 saat aldığım ekran süresi kullanmış olduğum modifiyeli romda 10 saat oluyor. Ekstra olarak bir sürü özellik eklenmiş. Mesela bildirim ve çağrı seslerini ayrı ayrı kontrol etmek. Bu özellik orijinal romlarda yok
DeodexBende Note 8 Pro kullanıyorum. Global 12.0.3... Siz hangi romu kullanıyorsunuz? Ben tipik kullanıcıyım global rom işimi görüyor aslında 10-12 saat ekran süresi alabiliyorum. Yine de kullandığınız romu merak ettim
Deneyiniz sorumluluk sizdedirBir cevap verecek allahın kulu yok mu???
Teşekkür ederimDeneyiniz sorumluluk sizdedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir