- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Google hesabinizla giriş yapin düzelirİndiremiyorum. 24 Saat Bekleyin diyor.
Google hesabinizla giriş yapin düzelirİndiremiyorum. 24 Saat Bekleyin diyor.
Giriş yapılı zaten. Düzelmedi. Çıktım başka bir hesabıma girdim yine aynı.Google hesabinizla giriş yapin düzelir
Bekleyin ekliyorum yeni linkiGiriş yapılı zaten. Düzelmedi. Çıktım başka bir hesabıma girdim yine aynı.
Mirror dan indirebilirsinizGiriş yapılı zaten. Düzelmedi. Çıktım başka bir hesabıma girdim yine aynı.
Gcam kullanındiger miui 12 romlardan bir nebze daha iyi geldi bana,ama tabi bundada takılmalar mevcut,kamerada da selfi çalışmıyor
Deneyebilirsiniz vendor silmeyi unutmayın eğer bootlop olursa cihaz mecbur format data yapmanı gerekirdostum bende miui 11 eu beta kurulu. Dalvik / Cache / System dedikten sonra bu sürümü yuklesem sorun olur mu? data kaybı yaşamak istemiyorum.
Yazıda takılmıyor biraz beklerseniz açılır ve yazının altında ki ışık yanıp sönüyorsa sorun yoktur demekUsta Republic Of Gamers Yazısında takılıyor. nedeni nedir acaba
ışık yanıp sönüyor ama 10 dakikadır bu ekranda bi problem varmıdır acaba?Yazıda takılmıyor biraz beklerseniz açılır ve yazının altında ki ışık yanıp sönüyorsa sorun yoktur demek