Portlardan bisey bekleme bence. Hatta ben artik denemememe kararı aldım genelde yüklüyorum canım sıkılıyor hatalardanbaşka yok mu hocam şöyle akıcı bir port karanın yaptıklarından
Eu beta portu çıktı yeni gene takılıyor ama temalarla daha iyi oluyor birde onu deneyin hocam güncellendibaşka yok mu hocam şöyle akıcı bir port karanın yaptıklarından
Hocam şu takılmalar bir bitmedi.Revos port vardı başlangıç dili olarak ispanyol olarak başlıyordu içinde google hizmetleri yoktu ve 5 dakikada bir şebeke gidip geliyordu.Mesela o port çok hızlı ve akıcıydı.Hiçbir kasma yoktu ne temalarda ne geçiş animasyonlarında hiçbir şekilde takılma olmuyordu.Eğer şebeke olayı sorun olmasaydı kesinlikle gözüm kapalı kalabilirdimEu beta portu çıktı yeni gene takılıyor ama temalarla daha iyi oluyor birde onu deneyin hocam güncellendi
Yeni sürümü çıktı ama eskisi kullanılmıyor Maalesef En iyisi Offical gelene kadar bekleyinHocam şu takılmalar bir bitmedi.Revos port vardı başlangıç dili olarak ispanyol olarak başlıyordu içinde google hizmetleri yoktu ve 5 dakikada bir şebeke gidip geliyordu.Mesela o port çok hızlı ve akıcıydı.Hiçbir kasma yoktu ne temalarda ne geçiş animasyonlarında hiçbir şekilde takılma olmuyordu.Eğer şebeke olayı sorun olmasaydı kesinlikle gözüm kapalı kalabilirdim
Hocam kendimiz port sürüm yapabilir miyiz ?Yeni sürümü çıktı ama eskisi kullanılmıyor Maalesef En iyisi Offical gelene kadar bekleyin
Yapılır ancak riskli işlerHocam kendimiz port sürüm yapabilir miyiz ?
Yapmaya gerek yok hocam şuan kullandiğim diğer port Romlardan daha stabil bir rom kullaniyorum yeni şarj animasyonlari dahil ve uygulama acilişlari daha akici takilmalar daha cok daha az birazdan foruma ekliycem kesinlikle kullanin derimHocam kendimiz port sürüm yapabilir miyiz ?
Hocam takipteyim sizi bekliyorumYapmaya gerek yok hocam şuan kullandiğim diğer port Romlardan daha stabil bir rom kullaniyorum yeni şarj animasyonlari dahil ve uygulama acilişlari daha akici takilmalar daha cok daha az birazdan foruma ekliycem kesinlikle kullanin derim
O zam boşverin hocamYapılır ancak riskli işler
Güncelleme Aliyormu ? Şuan Guncellemen Kaç rootluyum Güncelleme Gelirse nasıl guncellim Aynı surumdeyimSonunda biri bas bas bagırdıgım Hindistan romlardaki stabiliteyi gördü. Su an Hindistan 11.0.5.0 dayım.Kolay kolay bırakmam