MIUI 12 Redmi Note 8 Miui 12 Hindistan Global Stable Port Rom (20.6.5)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
başka yok mu hocam şöyle akıcı bir port karanın yaptıklarından
Portlardan bisey bekleme bence. Hatta ben artik denemememe kararı aldım genelde yüklüyorum canım sıkılıyor hatalardan

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Eu beta portu çıktı yeni gene takılıyor ama temalarla daha iyi oluyor birde onu deneyin hocam güncellendi
Hocam şu takılmalar bir bitmedi.Revos port vardı başlangıç dili olarak ispanyol olarak başlıyordu içinde google hizmetleri yoktu ve 5 dakikada bir şebeke gidip geliyordu.Mesela o port çok hızlı ve akıcıydı.Hiçbir kasma yoktu ne temalarda ne geçiş animasyonlarında hiçbir şekilde takılma olmuyordu.Eğer şebeke olayı sorun olmasaydı kesinlikle gözüm kapalı kalabilirdim

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam şu takılmalar bir bitmedi.Revos port vardı başlangıç dili olarak ispanyol olarak başlıyordu içinde google hizmetleri yoktu ve 5 dakikada bir şebeke gidip geliyordu.Mesela o port çok hızlı ve akıcıydı.Hiçbir kasma yoktu ne temalarda ne geçiş animasyonlarında hiçbir şekilde takılma olmuyordu.Eğer şebeke olayı sorun olmasaydı kesinlikle gözüm kapalı kalabilirdim
Yeni sürümü çıktı ama eskisi kullanılmıyor Maalesef En iyisi Offical gelene kadar bekleyin

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam kendimiz port sürüm yapabilir miyiz ?
Yapmaya gerek yok hocam şuan kullandiğim diğer port Romlardan daha stabil bir rom kullaniyorum yeni şarj animasyonlari dahil ve uygulama acilişlari daha akici takilmalar daha cok daha az birazdan foruma ekliycem kesinlikle kullanin derim

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yapmaya gerek yok hocam şuan kullandiğim diğer port Romlardan daha stabil bir rom kullaniyorum yeni şarj animasyonlari dahil ve uygulama acilişlari daha akici takilmalar daha cok daha az birazdan foruma ekliycem kesinlikle kullanin derim
Hocam takipteyim sizi bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılır ancak riskli işler
O zam boşverin hocam

Sarimikail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Root
Cihazım
Redminot8
Konular
3
Sonunda biri bas bas bagırdıgım Hindistan romlardaki stabiliteyi gördü. :) Su an Hindistan 11.0.5.0 dayım.Kolay kolay bırakmam :)
Güncelleme Aliyormu ? Şuan Guncellemen Kaç rootluyum Güncelleme Gelirse nasıl guncellim Aynı surumdeyim :)

Üst Alt