MIUI 12.5 Redmi note 8 Miui 12.5 kararlı sürüm yayınlanmaya başladı!!

SyhmsOzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şeyhmus
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Redmi note 8'in miui 12.5 kararlı sürümü Çin'de yayınlanmaya başlandı ve birkaç gün içinde tüm çin halkına ulaşması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde de Redmi 8 telefonu da globalde miui 12.5 sürümüne kavuştu. Bu da Redmi note 8 kullanıcılarına birnevi müjde niteliğinde bir haber. Ay bitmeden güncellemenin herkese ulaşacağını düşünüyorum bu şahsi fikrim tabiki.

İngilizce bilen arkadaşlar için kaynağım:

Bu konudaki fikirlerinizi belirtebilirsiniz (:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Bende heyecanlandım birden yayınlanmaya başladı derken evet Çin'de yayınlandı inşallah en kısa zamanda globalle de gelir..iyi forumlar..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
SyhmsOzt, Şu konudan bahsediyorsunuz sanırım ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Sadece Çin sürümü için çıktı 12.5, EEA için çıkmadı. EEA ve MI sürümüne MIUI tabanına A11 çıktı. Henüz yeni bir güncelleme yok. Haberde de Global sürüme 12.5 dağıtıldı denilmiyor. Lütfen doğru bilgi verelim. Şahsen daha 1 aydan evvel geleceğini düşünmüyorum.

SyhmsOzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şeyhmus
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız ben global için en kısa sürede beklediğimi belirttim orada dağıtıldığını söylemedim ve çinde stabil sürüm dağıtıma çıkmışsa çok süre geçmeden dünyaya yayınlanır miui sürümleri hep böyle olmuş
Sadece Çin sürümü için çıktı 12.5, EEA için çıkmadı. EEA ve MI sürümüne MIUI tabanına A11 çıktı. Henüz yeni bir güncelleme yok. Haberde de Global sürüme 12.5 dağıtıldı denilmiyor. Lütfen doğru bilgi verelim. Şahsen daha 1 aydan evvel geleceğini düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SyhmsOzt, Şu konudan bahsediyorsunuz sanırım ?

Evet de ben o kaynakta belirttiğim haberi okuyunca gelip buraya da konu aşmayı istedim tabi açılıp açılmadığını bilmiyordum

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yalnız ben global için en kısa sürede beklediğimi belirttim orada dağıtıldığını söylemedim ve çinde stabil sürüm dağıtıma çıkmışsa çok süre geçmeden dünyaya yayınlanır miui sürümleri hep böyle olmuş

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet de ben o kaynakta belirttiğim haberi okuyunca gelip buraya da konu aşmayı istedim tabi açılıp açılmadığını bilmiyordum
Redmi 8 yazdığınızı Redmi Note 8 diye okumuşum. Ancak şöyle bir durum var ki daha düşük cihaza gelmesi, daha yüksek bir cihaza hemen geleceği anlamını taşımaz. Zira her cihazın geliştirici ekibi farklı. Sorunlu bir cihaza (Redmi Note 8), sorunlu bir sürümü (12.5) getirmek kolay değil. Global romlar hep daha sorunlu geliyor, A11'de yeni gelmişken hep 1 ay sonra gelir demek doğru değil. Umarım 1 ay sonra gelir ama sonra da geldiğine pişman olacağız gibi.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Çin stabile geldiği için Eu roma da geldi Hanımın cihazına kurduk A11 olduğu için kasma donma hiç mi hiç giderilmemiş. Bu cihaz keşke A10 olarak kalsaydı. Yazık oldu. 1 hafta şans veriyor roma belki oturur bakalım.

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Çin stabile geldiği için Eu roma da geldi Hanımın cihazına kurduk A11 olduğu için kasma donma hiç mi hiç giderilmemiş. Bu cihaz keşke A10 olarak kalsaydı. Yazık oldu. 1 hafta şans veriyor roma belki oturur bakalım.
Ben 4 gündür kullanıyorum eu A11 Miui 12.5 sürümünü. Gerçekten de stabil bir sürüm değil. Sırf erindiğim ve yedeklerle uğraşmamak için eski roma dönmedim.

serkan60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
6
redmi note 8 12.0.2 sürümünü kullanıyorum bana gelmedi

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29
Bu yayınlandı diyor EU için. Gelen oldumu cihazına?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt