Yardım Redmi Note 8 MIUI 11

petran24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar telefonumda miui 10 yüklü, MIUI V11.0.9.0 güncellemesi mevcut güncellemeyi yapmayı düşünüyorum sizce yapmalımıyım güncellemeyi yapan arkadaşlar optimizasyon gibi sorun yaşadımı acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaşlar telefonumda miui 10 yüklü, MIUI V11.0.9.0 güncellemesi mevcut güncellemeyi yapmayı düşünüyorum sizce yapmalımıyım güncellemeyi yapan arkadaşlar optimizasyon gibi sorun yaşadımı acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
Pil açısından ciddi düşüş yaşarsınız ama özellik ve akıcılık bakımından daha fazla şey sunuyor

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Pil olarak çok iyi değil ama özellik bakımından iyi diyebilirim ama Miui 12 varken Miui 11 de yüklemem

Oyla:

petran24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil olarak çok iyi değil ama özellik bakımından iyi diyebilirim ama Miui 12 varken Miui 11 de yüklemem
MIUI 12 güncellemesi gelmedi daha ya zaten miui 10da ikende 1 günde %100 olarak şarjımı bitiyorum :D
Cevabın için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil açısından ciddi düşüş yaşarsınız ama özellik ve akıcılık bakımından daha fazla şey sunuyor
Instagram,Spotify gibi bazi programlarda sıkıntı yaşıyorum nedensizce instagramda yazı fontları büyüyor spotifyi hard reset atarak çözdum ancak artık güncellemeyi yapma gereği duyuyorum batarya kısmına gelince 1 günde tam kullanımda sarjımı bitirmiş oluyorum zaten bu arada cevabın için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt