MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

Captain_087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammedali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Merhaba. Arkadaslar ben 2 yi yapdim yani recovery dosyasini indirdim ama nasil yapacagimi bilmiyorum. Cihaz guncelleyici menusunden gostererek kura bilirsiniz yazmisiniz fakat nereden yapilacagini falan bilmiyorum yardimci olurmusunuz?

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Merhaba. Arkadaslar ben 2 yi yapdim yani recovery dosyasini indirdim ama nasil yapacagimi bilmiyorum. Cihaz guncelleyici menusunden gostererek kura bilirsiniz yazmisiniz fakat nereden yapilacagini falan bilmiyorum yardimci olurmusunuz?
Hocam cihazınızın bootloader kilidi açık olması gerekiyor çünkü globalden başka bir rom a geçeceksiniz

Captain_087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammedali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Hocam cihazınızın bootloader kilidi açık olması gerekiyor çünkü globalden başka bir rom a geçeceksiniz
Kardesim ben Azerbeycanda yasiyorum. Bende redmi note 8 miui surumu 11.0.3.0 gucellemeni vuruyorum yeni guncelleme yok diyor. Arama ve rehber googlenin cok berbad bir sey. Baska arkadasimda ise note 8 miui surumu 11.0.4.0 bu surumde ise arama ve rehber xiaominin kendi aramasi ve rehberi kullaniyor. Ne yapa bilirim yardiminiza ihtiyacim var.

Captain_087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammedali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Kardesim bootloaderi acdim ama gucelleme ayni. Bu dosyayi nasil kura bilirim onu bala whatsappla anlata bilirmisin rica ediyorum. +994702041444

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Kardesim bootloaderi acdim ama gucelleme ayni. Bu dosyayi nasil kura bilirim onu bala whatsappla anlata bilirmisin rica ediyorum. +994702041444
Hocam fastboot linkini kullanarak romu indirin ve mi flash ile telefonunuza kurun

Captain_087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammedali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Hocam fastboot linkini kullanarak romu indirin ve mi flash ile telefonunuza kurun
Kardesim ben mi flash i bilgi sayarimami yuklemeliyim.? Fastboot linkinde olan romu telefonumami yoksa onudami bilgisayari yukleyecegim.? Lutfen bana sirayla soyleye bilirmisin ne yapmam gerektigini .? Kardesim lutfen

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Kardesim ben mi flash i bilgi sayarimami yuklemeliyim.? Fastboot linkinde olan romu telefonumami yoksa onudami bilgisayari yukleyecegim.? Lutfen bana sirayla soyleye bilirmisin ne yapmam gerektigini .? Kardesim lutfen
Hocam mi flashı bilgisayara yükleyin sonra mi flash ile telefonunuza uygun olan fastboot romunu bilgisayara indirip mi flash ile cihaza kurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun burda analtımı mevcuttur.

Captain_087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammedali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Hocam mi flashı bilgisayara yükleyin sonra mi flash ile telefonunuza uygun olan fastboot romunu bilgisayara indirip mi flash ile cihaza kurun

Buyrun burda analtımı mevcuttur.
Kardesim. Bak dediginiz gibi yaptim ama bir seyler ters gitti. 1ci sorum ben bootloader kilidi acikmi birakmaliyim? 2ci sorum mi flash ve fastboot linkinden hi distan surumunu idirdim. Wir rar olarakacdim ordan ana dizine cikardim. Mi flash ile yukledigimde (dosyanin adi.tgz olmuyor nasil yqpa bilirim onu?)

Neden sifreli konusuyorsun kardesler 2 sey tiklayinca her istediyigimiz olmuyorki. Bana yardim etmeniz icin, yalvarmalimiyim size? Lutfen yaa kardesler bana birisi whatsappla yazsin bana bu isi kurmamda yardim etsin ... (+994702041444)

Son düzenleme:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Kardesim. Bak dediginiz gibi yaptim ama bir seyler ters gitti. 1ci sorum ben bootloader kilidi acikmi birakmaliyim? 2ci sorum mi flash ve fastboot linkinden hi distan surumunu idirdim. Wir rar olarakacdim ordan ana dizine cikardim. Mi flash ile yukledigimde (dosyanin adi.tgz olmuyor nasil yqpa bilirim onu?)

Neden sifreli konusuyorsun kardesler 2 sey tiklayinca her istediyigimiz olmuyorki. Bana yardim etmeniz icin, yalvarmalimiyim size? Lutfen yaa kardesler bana birisi whatsappla yazsin bana bu isi kurmamda yardim etsin ... (+994702041444)
Hocam şu uygulamayı kullanın size yardımcı olacaktır. Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım

Captain_087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammedali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Hic bir seyyardimci olmadi . Orada dediklerini ve gosterdiklerini harfiynen yapiyorum ama sonda error veriyor. Bende global rom 11.0.3.0 .... Gecmek istedigim hidistan surumu 11.0.2.0 neden boyle hatalar veriyor anlamiyorum. Surum degistirme sebepimde arama ve rehberin google uygulamasi olmasidir.bawqa tavsiyyeleri olan varmi.?

Üst Alt