- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
BekleyebilirsinizOnun haricinde demek istemiştim
BekleyebilirsinizOnun haricinde demek istemiştim
Teşekkür ederim, kimsenin bilmediği, farklı boyutta önerileriniz içinBekleyebilirsiniz
Rica ederim hocam keyifli kullanmalarTeşekkür ederim, kimsenin bilmediği, farklı boyutta önerileriniz için
Bilmek isteyenler için kurdum, gayet güzel, Uygulama İzinleri bölümüne girilmiyor.
İzinler kısmı kendini kapatıyor. Dolayısıyla whatsapp rehbere ulaşamadığı için herkes numarasıyla görünüyor
Ayarların ismi "Yeniden Başlatılıyor".
Onun haricinde herhangi bi soruna rastlamadım. şarjı da oldukça iyi gidiyor.
usta bende indirmek istiyorum o süreyi bana da verdi. sen de link var mıdır?Teşekkür ederim, kimsenin bilmediği, farklı boyutta önerileriniz için
Bilmek isteyenler için kurdum, gayet güzel, Uygulama İzinleri bölümüne girilmiyor.
İzinler kısmı kendini kapatıyor. Dolayısıyla whatsapp rehbere ulaşamadığı için herkes numarasıyla görünüyor
Ayarların ismi "Yeniden Başlatılıyor".
Onun haricinde herhangi bi soruna rastlamadım. şarjı da oldukça iyi gidiyor.
Link yok Maalesef hocam beklemek gerekiyorusta bende indirmek istiyorum o süreyi bana da verdi. sen de link var mıdır?
14 gün değil 7 gün bekliyoruzLink yok malesef. 14 gün geriden gidiyoruz bizde, aslında 5 tl atılır ama prosödür insanın kafasını karıştırıyor. uğraşmamak için bekliyoruz
Ben ilk açtığımda 14 gün sonra indirebilirsiniz yazıyordu, hala bekliyorum Aliasaf14 gün değil 7 gün bekliyoruz