- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Linklerde sorun var galiba kısa sürede düzeltirler hocamrom inmiyor maalesef sunucularında sıkıntı var sanırım
Linklerde sorun var galiba kısa sürede düzeltirler hocamrom inmiyor maalesef sunucularında sıkıntı var sanırım
Yok hocam stabilite seviyorum bu romda Eu Beta roma göre daha stabilaliasaf hocam Miui de özelleştirme seviyorsanız Customiuizer kullanabilirsiniz
Yeni favoriniz bu rom yaniYok hocam stabilite seviyorum bu romda Eu Beta roma göre daha stabil
Evet hocamYeni favoriniz bu rom yani
Teşekkürler hocamŞuan indiriyorum görüşlerimi kullanmaya başladıktan sonra bildireceğim
Teşekkürler hocam Beta romların en stabili MiNovo dur.MIUI pro vardı son sürüm beta fakat oyunlarda hata oluyordu giremiyordum Netlix indirme iptal olmuştu başka sorunu yoktu .
Onlar benim için önemliydi sildim bu romu kurdum acayip sade hoş duruyor bir sorunda yok şuan teşekkürler
Bu konuda size katılamayacağım isli MiRoom beta bu romdan daha başarılı bana kalırsaTeşekkürler hocam Beta romların en stabili MiNovo dur.
MiNovo yu denedinizmi peki hocam?Bu konuda size katılamayacağım isli MiRoom beta bu romdan daha başarılı bana kalırsa