- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
A11 yaramaz en az 3 ay sonra bakmak lazımBu razer android 10 u bende beğendim. 11 stabili cikimva5 ona da bakarız artık
A11 yaramaz en az 3 ay sonra bakmak lazımBu razer android 10 u bende beğendim. 11 stabili cikimva5 ona da bakarız artık
Biri stabil biri beta hocam stabil olanlar baya geriden geliyor beta yükleyinRedmiNote8_MIUI_V11.0.6.0.PCOCNXM_MiRoom_9.0 bu sürüm ile 20.3.26 sürümü arasında ne gibi farklar var acaba.
Beta olanini yuklemistim stabil de fark varsa farka gore stabili yukliyeyim demistim hocam.Tesekkur ederim.Biri stabil biri beta hocam stabil olanlar baya geriden geliyor beta yükleyin
Hiç gerek yok hocam zaten miroom daha stabil euya göre ama durdu işteBeta olanini yuklemistim stabil de fark varsa farka gore stabili yukliyeyim demistim hocam.Tesekkur ederim.
Nasıl yaniBen miroom kullaniyorum cokta memnunum fakat birsey farkettim bu miui 11 lerde ekrar pir pir ediyor yani grafiksel birsey oluyir ama miui 12 de bu olmuyordu nedenini cozemedim..Arkadastada ayni telefon var ondada var mesela
Hocam yani nasil anlatsam bilemedim, simdi mesela son uygulamalar kismina girdiginizde veya koyu renkli yerlede renk tonlarinda bir dalgalanma diyim ama tam anlatamadimNasıl yani
O koyu mod ile ilgili olabilir hocam MIUI 12 de daha gelişmiş tavsiyem razer stabil yükleyinHocam yani nasil anlatsam bilemedim, simdi mesela son uygulamalar kismina girdiginizde veya koyu renkli yerlede renk tonlarinda bir dalgalanma diyim ama tam anlatamadim
Hocam ben batarya tarafli kullaniciyim, miroom 20.3.26 var harbiden iyi bu razer dediginiz nasik miui11 mi..Sarji nasildir acabaO koyu mod ile ilgili olabilir hocam MIUI 12 de daha gelişmiş tavsiyem razer stabil yükleyin