- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu rom değil kernelBu bir çeşit room mu güncelleme alıyor mu
Bu yanılmıyorsam android 10 miroom miui12 için önerdiğiniz kernel sanırım hocam? Xtended den farkı nedir hocam?Bu rom değil kernel
Suan icin kullanılan ve iyi olduğu belirtilen kernellerden , kasma olmadığı belirtiliyor şarj konusunda iyi deniliyor.deneyebilorsiniz. ayrıca aosp dede denenebilir 10 romlardaBu yanılmıyorsam android 10 miroom miui12 için önerdiğiniz kernel sanırım hocam? Xtended den farkı nedir hocam?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam tavsiyen üzerine deniyorum.Suan icin kullanılan ve iyi olduğu belirtilen kernellerden , kasma olmadığı belirtiliyor şarj konusunda iyi deniliyor.deneyebilorsiniz. ayrıca aosp dede denenebilir 10 romlarda
20.6.23 ü kurduysanız miui 12 tam oturabilmis degil. Chips kernelle akici diyen arkadaşlar vardi deneyebilirsin.Merhabalar, miroom'un son sürümünü kurdum ama hiç akıcı degil. Tarayıcıda gezerken çok yavaş ve kasıyor. Ne yapmam gerek?
Chips kernel kurun akıcı oluyorMerhabalar, miroom'un son sürümünü kurdum ama hiç akıcı degil. Tarayıcıda gezerken çok yavaş ve kasıyor. Ne yapmam gerek?