MIUI 12 Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Temiz kurulum yapacaksanız dalvik Cache data system ınternal storage,normal kurulum yapacaksanız az önce saydıklarımın içinde sadece ınternal storage olmayacak
Teşekkür ederim sağolun :)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
*** Güncelleme

Cihazımıza henüz miui 12 güncellemesi gelmedi.

Mi Room 20.5.14 Değişiklikleri :

Resmi değişiklikler:

• Tamamen (MIUI 12 MiRoom'un ilk kamuya çıkışı)
MiRoom ekibinden değişiklikler:

• MIUI 12 için yamaların tam olarak yerelleştirilmesi ve uyarlanması MIUI 11 MiRoom'un en son haftalık sürümünden güncelleme, mendil olmadan üstte mümkündür.
  • Android 10 için yeni hareketler ve animasyonlar varsayılan olarak etkindir. Şu anda, henüz tam olarak optimize edilmemişlerdir, bu nedenle bazen masaüstündeki animasyon frizleri mümkündür. Gerekirse, geliştiriciler için ayarlarda eski hareketler etkinleştirilebilir.
  • Tüm cihazlar için “Süper Duvar Kağıdı” Mars ve Earth eklendi.
  • MIUI 12'deki tüm eksik sistem uygulamaları eklendi (ekran kaydı, hesap makinesi, pusula ve diğerleri).
  • Kontrol merkezindeki ilk kartın ekranını seçme özelliği etkinleştirildi: Trafik, Adımlar, Ekran süresi.
  • Android 10 için kontrol merkezini ve bildirimleri başlatmak için hareketleri değiştirme yeteneği eklendi.
  • Her zaman ekranda görüntülenecek stilleri seçme olanağı ile tema yöneticisinde Çince çevrimiçi içerik etkinleştirildi. MIUI 12 için Global henüz mevcut değil.
  • Mi 9 için Mi 10'dan “Clone” fonksiyonunu etkinleştirdi.

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
*** Güncelleme

Resmi değişiklikler:

• MIUI 12 için yamaların tam olarak yerelleştirilmesi ve uyarlanması MIUI 11 MiRum'un en son haftalık sürümünden güncelleme, mendil olmadan üstte mümkündür.
  • Android 10 için yeni hareketler ve animasyonlar varsayılan olarak etkindir. Şu anda, henüz tam olarak optimize edilmemişlerdir, bu nedenle bazen masaüstündeki animasyon frizleri mümkündür. Gerekirse, geliştiriciler için ayarlarda eski hareketler etkinleştirilebilir.
  • MIUI 12'deki tüm eksik sistem uygulamaları eklendi (ekran kaydı, hesap makinesi, pusula ve diğerleri).
  • Kontrol merkezindeki ilk kartın ekranını seçme özelliği etkinleştirildi: Trafik, Adımlar, Ekran süresi.
  • Android 10 için kontrol merkezini ve bildirimleri başlatmak için hareketleri değiştirme yeteneği eklendi.
  • Her zaman ekranda görüntülenecek stilleri seçme olanağı ile tema yöneticisinde Çince çevrimiçi içerik etkinleştirildi. MIUI 12 için Global henüz mevcut değil.
Ellerinize sağlık hocam,buralar bayadır boş kaldı sonrası da öyle olacak gibi :(

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
*** Güncelleme

Resmi değişiklikler:

• MIUI 12 için yamaların tam olarak yerelleştirilmesi ve uyarlanması MIUI 11 MiRoom'un en son haftalık sürümünden güncelleme, mendil olmadan üstte mümkündür.
Hocam bunları yazmışsınız da bunu nasıl yükleyeceğiz biz güncelleme yok ki

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam yorumları başlığı okusanız keşke güncellemenin gelmediğini sadece yenilikleri paylaştığımızı belirttik

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Hocam yorumları başlığı okusanız keşke güncellemenin gelmediğini sadece yenilikleri paylaştığımızı belirttik
Okudum ama açıklamada kileri okuyunca öyle zannettim sağolun sırf güncelleme gelmiş diye rom değiştirdim

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Ironsides hocam elinize sağlık. Dün Stabil 11.0.5 başladım, bugün güncellemeyi merak edip 11.0.6yi denedim(beğenmedim, ne galeri açılıyor ne calculator açılıyor böyle stabil rom mu olur) en sonunda 20.3.26 betaya geçtim. Güzel valla, beğendim. :) Yeni güncelleme gelene kadar oradan oraya atlamaya devam :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Hocam aslında hem başlığa hemde mesaja henüz güncelleme gelmediğini yazmıştım. Gözünüzden kaçtı sanırım. Tarafıma çok fazla soru geliyor, en azından haftalık gelen guncellemelerin değişiklik listelerini atayım. Herkes haberdar olsun istedim.

Ironsides hocam elinize sağlık. Dün Stabil 11.0.5 başladım, bugün güncellemeyi merak edip 11.0.6yi denedim(beğenmedim, ne galeri açılıyor ne calculator açılıyor böyle stabil rom mu olur) en sonunda 20.3.26 betaya geçtim. Güzel valla, beğendim. :) Yeni güncelleme gelene kadar oradan oraya atlamaya devam :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rica ederim hocam, beğenmenize sevindim. Açıkçası hiç bir zaman stabil romun adı gibi stabil olduğunu gormedim. Beta romlar her hafta güncelleme alması sebebiyle sorunlar daha hızlı çözülüyor. Stabil de ise sorunlar bulunsada yeni surumun verilme tarihini bekliyor. Note 8 için mi room şarj ve sorunsuzluk bakımından en iyi romlardan.

Üst Alt