Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-
otg den cihaz hafızasına attım fakat yedeği yine kurmadı aynı hatayı verdi
bende eu romu tekrar kurmak ( yedeği görür diye )için format data yaptım fakat eu rom kurulumu hata verdi digest den geçemedi diye .
sonra tam temizlik yapıp mi romu kurdum mecbur.
otg den cihaz hafızasına attım fakat yedeği yine kurmadı aynı hatayı verdi
bende eu romu tekrar kurmak ( yedeği görür diye )için format data yaptım fakat eu rom kurulumu hata verdi digest den geçemedi diye .
sonra tam temizlik yapıp mi romu kurdum mecbur.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum :
* Mİ ROOM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipedüğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Mİ ROOM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
Not : Twrp henüz kararsız çalışması sebebiyle, wipe işlemlerinden direk "format data" yapmaniz gerekebilir. Ardından kuruluma geçiniz. Tabi bu cihazdaki tüm verilerinizi silecektir, yedek almalısınız. Sonraki Twrp sürümlerinde bu sorun kalmayacak.
Linkler :
Mi room zip :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Room 9.11.21
Resmi değişiklikler:
Güncellenmiş ekran görüntüleri animasyonu.
Bazı cihazlar için "Güneşte maksimum parlaklık" işlevi eklendi.
Güvenlik uygulamasında yeni derin temizlik arayüzü.
Mi9T / Redmi K20'de sabit iletişim sorunları.
Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRum ekibindeki değişiklikler:
Eklenen cihazı destekleyen Redmi Note 8 (şu anda test ediliyor).
Özel DNS sunucusu için ayarlar eklendi (Ayarlar> Diğer> Özel DNS sunucusu).
Güncellenen masaüstü sürümü: Uygulama menüsünde kategoriye göre sıralama olanağı eklendi, güncellenmiş klasör animasyonu.
Desteklenen cihazlar için Mi Air 2 kulaklık bağlantısı animasyonu döndürülür.
Google Haberler’de bazı bağlantıların açılmasıyla ilgili hata düzeltildi.
Yamaların tamamlanması ve güncellenmesi ve çevirisi.
Bilgilendirme
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz.
Bu anlatılanlar tarafımca 25.11.2019 tarihinde denenmiş ve foruma eklenmiştir. Yapılanlarda tüm risk size aittir.