MIUI 12 Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Uyumsuz twrp hocam sitedeki tes tuş yükleme var onu yükle çözülür
Zaten onu kullaniyoz telegramda yazdım bana farklı dilli twrp attı onu yukleyince kurdum ama hiç menmun değilim bizim miroom bunun 10 kat uzerinde bana göre

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Mi room da 8- 10 saat arası ekran süresi alıyorum. Dediğiniz gibi fastboot flashda cihaz sıfırlanıyor.
hocam ben normalde eski sürümde 14 saati görüyordum hemde şarj %10 da iken MIUI 11'e geçince sürem 8 - 9 saatlere geldi kafayı yedim siz 8-10 saatten bahsediyorsunuz

Karadogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Resmi note 8
Konular
7
Merhaba hocam resmi note 8 cihazımda güncelleme yaptıktan sonra twrp kayboldu kendi datawipe ekranı geliyor ama ben güncellemeyi . Gblik zip dosyasiyla twrpden yapmıştım harf format atarsam.veya gelen yeni güncellemesi yaparsam sıkıntı olur mu twrpyi tekrar kurmad8g8m takdirde

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Merhaba hocam resmi note 8 cihazımda güncelleme yaptıktan sonra twrp kayboldu kendi datawipe ekranı geliyor ama ben güncellemeyi . Gblik zip dosyasiyla twrpden yapmıştım harf format atarsam.veya gelen yeni güncellemesi yaparsam sıkıntı olur mu twrpyi tekrar kurmad8g8m takdirde
Global romlarda twrpnin kalıcı olması için magisk şart

aergun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Arkadaşlar merhaba.globalden bu roma geçtikten sonra bluetooth İlk açılışında sorunsuz çalışıyor. Ancak kapattıktan sonra bir daha açılmıyor, cihazı yeniden başlatmam gerekiyor.globalde problem olmuyordu.
Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Arkadaşlar merhaba.globalden bu roma geçtikten sonra bluetooth İlk açılışında sorunsuz çalışıyor. Ancak kapattıktan sonra bir daha açılmıyor, cihazı yeniden başlatmam gerekiyor.globalde problem olmuyordu.
Bende de oluyor bu sorun, mi band 4 ile bağlı iken speaker veya başka bir aygıt için bağlantı kurmaya çalışınca da aynısı oluyor. Yeniden başlatarak çözüyorum bende. Global de de oluyordu.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Zaten onu kullaniyoz telegramda yazdım bana farklı dilli twrp attı onu yukleyince kurdum ama hiç menmun değilim bizim miroom bunun 10 kat uzerinde bana göre
Hocam 1 2 defa yeniden başlat ayrıca pitch black de çalışıyor

aergun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Üstadlar bluetooth sorununa bir yardımcı olsanız.Romu yeniden kurmak zorunda kalacağım.Sizce neden kapanıyor olabilir.

AccessTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Salih
Cihazım
Xiaomi MiMAX
Konular
0
Bende de ara sıra oluyor. özellikle bağlı olan cihaz kopup tekrar bağlanmak istediğinde oluyor.

Üst Alt