Aynen hocam ilk defa bayadır rom değiştirmeden bir romda kaldım deneyin derim miuipro fans grubuna katılın telegramda miroomda da bunda da 8 10 saat ekran alıyorum üç beş aynı ama özelleştirme olması iyi ve hatasız kesinlikle deneSiz denediniz mi iyi mi?
O zaman deneyelimAynen hocam ilk defa bayadır rom değiştirmeden bir romda kaldım deneyin derim miuipro fans grubuna katılın telegramda miroomda da bunda da 8 10 saat ekran alıyorum üç beş aynı ama özelleştirme olması iyi ve hatasız kesinlikle dene
Hocam ekip ücretli veriyor rom kaliteli ama dediğim gruba bak ordan ücretsiz indirinBu rom neden ücretli dağıtıiıyor.
Bildim o grubu tamam bakayım orayaHocam ekip ücretli veriyor rom kaliteli ama dediğim gruba bak ordan ücretsiz indirin
Tabiki dene hocam hazir güncelleme gelmiyorken masik de çıksa o da çok güzel ama mutlaka format data ile geç yoksa sorun yaşarsınO zaman deneyelim
**** note 8 release diye grupda var onlara da bak attığım gruplara uye olBildim o grubu tamam bakayım oraya
Teşekkür ederim oldu kardeşim olduBende bu hatayi almistim konum acilmiyor ilk başta. Google haritalara girip ilk cıkan ekranlarda izin ver aç vs gibi onaylari verin. Ve konumunuz dogru geldikten sonra hava durumu ekranina da konum gelicektir. Bi deneyin lutfen.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yanlış bakıyorsunuz veya indiritorsunuz nerde aldınız hatayiTelegramda Google drive linki htalı diyor nasıl indirdiniz miuipro romu
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi