MIUI 12 Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Hocam, elimde yok. Miui 10 rom varsa global olarak nette olabilir. Onuda mi flash ile kurmanız gerekir. Ama neden miui 10 a dönmek istiyorsunuz ?
Hocam şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum şuan mi room 20.1. 16 dayım 7 saat üstü ekran süresi hiç almadım

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum şuan mi room 20.1. 16 dayım 7 saat üstü ekran süresi hiç almadım

Hocam, şarj konusunda bu cihaza 7-9 saat arası ekran süresi gayet doğal. Daha üzerini alamazsınız. Çünkü cihazımızın bataryası 4000 mah. Almanız için cihazı satıp mi max 3 almanızı tavsiye ederim.

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Hocam, şarj konusunda bu cihaza 7-9 saat arası ekran süresi gayet doğal. Daha üzerini alamazsınız. Çünkü cihazımızın bataryası 4000 mah. Almanız için cihazı satıp mi max 3 almanızı tavsiye ederim.
Hocam sizde rastlamışsınızdır alanlar var ekran görüntüleri var

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam sizde rastlamışsınızdır alanlar var ekran görüntüleri var

Hocam, cihaza hiç bir uygulama kurmayın, oyun oynamayın bir kaç şarj harcamayan uygulama kalsın. Sonra ekranı sürekli açık halde bırakın. 12-13 saatde alırsınız. Siz onlara takılmayın, önemli olan sizin tatmin ediyormu o önemli. Custom romlar içerisinde şarj bakımından eu rom da güzeldir. Olmadı onuda deneyebilirsiniz.

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Hocam, cihaza hiç bir uygulama kurmayın, oyun oynamayın bir kaç şarj harcamayan uygulama kalsın. Sonra ekranı sürekli açık halde bırakın. 12-13 saatde alırsınız. Siz onlara takılmayın, önemli olan sizin tatmin ediyormu o önemli. Custom romlar içerisinde şarj bakımından eu rom da güzeldir. Olmadı onuda deneyebilirsiniz.
Eyvallah hocam sağlasın

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Eyvallah hocam sağlasın

Rica ederim hocam. Bende siz gibiyim, nasıl olur az gider, günlerce rom atarım kurarım değişirim. Sonra şunun farkına varırım. Ya amaç ney? Günü çıkartıyormu ? Yada işimi görüyormu ? Görmüyorsa daha büyük bataryalı cihaz alırım. Ama pazarlama teknikleri yüzünden o cihazında işlemcisi kötü olur. Yada güncelleme almaz. İkisi bir yerde yok mu? Hocam cidden yok. Ticari mantığa göre aynı anda hem güçlü hem güncelleme alan hem şarjı 15 saat giden cihaz yok. Zaten olursa kimse yeni cihaz almaz.

Şunuda belirteyim. Miui 11 ile 10 arası şarj konusunda çok fark yok. 4000 Mah batarya ile bu cihazın şarj bakımından bana göre ortalama 7-9 saat ekran süresi alması ideal. Belki sosyal medya uygulamaları ve chrome kurmayarak bu süreyi biraz daha artırabiliriz. Ama daha üstü varsa ya dediğim gibi sadece wifi ortamında sürekli video izliyordur yada ekranı açık bırakıp bize ekran süresi nispeti yapıyordur.

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Rica ederim hocam. Bende siz gibiyim, nasıl olur az gider, günlerce rom atarım kurarım değişirim. Sonra şunun farkına varırım. Ya amaç ney? Günü çıkartıyormu ? Yada işimi görüyormu ? Görmüyorsa daha büyük bataryalı cihaz alırım. Ama pazarlama teknikleri yüzünden o cihazında işlemcisi kötü olur. Yada güncelleme almaz. İkisi bir yerde yok mu? Hocam cidden yok. Ticari mantığa göre aynı anda hem güçlü hem güncelleme alan hem şarjı 15 saat giden cihaz yok. Zaten olursa kimse yeni cihaz almaz.

Şunuda belirteyim. Miui 11 ile 10 arası şarj konusunda çok fark yok. 4000 Mah batarya ile bu cihazın şarj bakımından bana göre ortalama 7-9 saat ekran süresi alması ideal. Belki sosyal medya uygulamaları ve chrome kurmayarak bu süreyi biraz daha artırabiliriz. Ama daha üstü varsa ya dediğim gibi sadece wifi ortamında sürekli video izliyordur yada ekranı açık bırakıp bize ekran süresi nispeti yapıyordur.
Eyvallah sağol hocam yazdıklarınızın farkındayım ama yine de acaba diyor insan
Bu arada Chrome yerine hangi tarayıcı yı önerirsin (gizli sekme) olmalı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Eyvallah sağol hocam yazdıklarınızın farkındayım ama yine de acaba diyor insan
Bu arada Chrome yerine hangi tarayıcı yı önerirsin (gizli sekme) olmalı

Operayı öneririm hocam

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84

Akıllı ağ ve magisk den lkt de batarya modu ve gms kur

Üst Alt