Hocam aynen denileni yaptım fakat images/NON-HLOS.bin dosyasını 760+ saniyedir 1 gıdım ilerlemiyor beklersem ilerler mi yoksa yüklemez mi bunuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun
flashlarkenHocam aynen denileni yaptım fakat images/NON-HLOS.bin dosyasını 760+ saniyedir 1 gıdım ilerlemiyor beklersem ilerler mi yoksa yüklemez mi bunu
Ekran görüntüsü atabilir misiniz.Hocam aynen denileni yaptım fakat images/NON-HLOS.bin dosyasını 760+ saniyedir 1 gıdım ilerlemiyor beklersem ilerler mi yoksa yüklemez mi bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
flashlarken
ve telefonu çeksem flash esnasında bir sıkıntı çıkarır mı tekrar baştan yüklesemLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun
Ekran görüntüsü atabilir misiniz.
Lütfen acil yardım edin hocam korkuyla karışık heyecan var üstümde ne yapacağımı bilmyorumEkran görüntüsü atabilir misiniz.
Çubuk hiç dolmadıysa tekrar deneyin işlemleri baştan alıp flashlamış olsa orda yazılar çıkardı hocam,bir de Mi flash 2016 64 bit kullanınve telefonu çeksem flash esnasında bir sıkıntı çıkarır mı tekrar baştan yüklesem
Lütfen acil yardım edin hocam korkuyla karışık heyecan var üstümde ne yapacağımı bilmyorum
Telefonu tekrar çıkarıp aynı işlemleri denemem mi lazım bu şekilde bağlıyken tekrar denesem olur mu ?Çubuk hiç dolmadıysa tekrar deneyin işlemleri baştan alıp flashlamış olsa orda yazılar çıkardı hocam,bir de Mi flash 2016 64 bit kullanın
Hocam bir değişiklik yoksa cihazda bağlantıyı söküp mi flash 64 bit ile tekrar edl moda alın cihazı...Telefonu tekrar çıkarıp aynı işlemleri denemem mi lazım bu şekilde bağlıyken tekrar denesem olur mu ?
Hocam dediğini programla yaptım işlem başarılı dedi şimdi ne yapmam gerekHocam bir değişiklik yoksa cihazda bağlantıyı söküp mi flash 64 bit ile tekrar edl moda alın cihazı...
Hocam müslüman olsam siz binlerce kez dua ederdim oldu vallaha çok mutlu ettiniz beniHocam bir değişiklik yoksa cihazda bağlantıyı söküp mi flash 64 bit ile tekrar edl moda alın cihazı...
Çok teşekkür ederimcihazın bataryasını takıp açın