2 günlük gözlemler :
Çalışmayan, sıkıntı çıkaran uygulamam yok (benim kullandıklarımda diyelim buna)
Şarj ederken diğer romlarda olan ve aletimizin kronik sorunu ısınma sıkıntısı yaşatmadı.
Pil performansı iyi.
Geciş ve animasyonlar iyi (0,25 x yaptım ben animasyon ölçeklerini
)
İnternet ve benim için olmazsa olmaz olan gps stabilitesi ve hızı gayet tatminkar.
Özelleştirilebilir özellikler extrası bu romun, özellikle yazı fontları çok hoş ve "Merdanstbdw " kardeşimin satır aralarında dediği gibi restart yapmadan yazı fontu değiştirilebiliyor.
Kamera kayıt sıkıntısı yaşayanlar, Xtended değil Ryzen kernelin android 10 uyumlu versiyonunu yüklesinler, sorun ortadan kalkıyor. Ha ben gcam ile bu sıkıntıyı hallederim diyenler için bence Xtended kernel bi tık seri gibi, tercih o yönde kullanılabilir kernel tarafında.
Kulaklık ses artttırma işlemini, hemen hemen tüm custom romlarda olduğu gibi BuildProb editör ile programından bölge seçeneğini değiştirerek halledebilirsiniz. Ses bence gayet yeterli, kaliteli, tatminkar. (Xiaomi hybrid pro hd piston kulakiçi kulaklık kullanıyorum, mest ediyor)
İlk beta olmasına rağmen benden geçer not aldı...
Romu bizimle paylaşan
aliasaf, satır aralarındaki yorumları ile beni tahrik ederek bu roma yönlendiren
Merdan kardeşim ve tercihte bulunarak tecrübesini benimle paylaşan Angaralı kardeşim
Strex'e saygılarımı sunarım.
Son olarak bir kaç da ekran görüntüsü atıyorum, ekran süre görüntüsü sizi yanıltmasın, zira bugün meslek icabı arazide parsel sorgu programı ile baya bi uğraştım ve gps ile mobil verinin zayıflığı bataryayı iç etti