MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Merhabalar normal masikle premiumun farkı nedir hangisi daha iyi? Ayrıca miroom ya da eu romdan daha mı iyi pil ve performans anlamında?

Açıkcası bu sürümü tavsiye üzerine kurdum 1 haftadır kullanıyorum.Pil konusunda beni hayal kırıklıgına ugrattı.Sadece whatsapp ve internet kullanıyorum 1 günü zor cıkarıyor.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Açıkcası bu sürümü tavsiye üzerine kurdum 1 haftadır kullanıyorum.Pil konusunda beni hayal kırıklıgına ugrattı.Sadece whatsapp ve internet kullanıyorum 1 günü zor cıkarıyor.
Ben de eu kurdum pili şu an deniyorum ama arayüz çok güzel

mojo jojo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
xiaomi note 8
Konular
3
yükledim kullandım bir müddet ama eksiği çok stabil rom gelene kadar beklemekte fayda var . tek iyi tarafı bana göre pil harcaması yüzde 50 şarj da ultra tasarruf modu 188 saat gözüküyor :D ama denemedim :D

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
yükledim kullandım bir müddet ama eksiği çok stabil rom gelene kadar beklemekte fayda var . tek iyi tarafı bana göre pil harcaması yüzde 50 şarj da ultra tasarruf modu 188 saat gözüküyor :D ama denemedim :D

İmkansız o süreyi vermesi zaten de ben aslında çok büyük hatalar görmedim.Miui 12 romlarda tek dezavantaj şarjı sömürmesi..Onun dışında yeni animasyonlar ve akıcılık olarak MIUI 11 gibi stabilite yakalamak için çok beklemedi.Bence MIUI 11 den daha iyi sürümler cıkacak..Taban çok iyi.

mojo jojo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
xiaomi note 8
Konular
3
İmkansız o süreyi vermesi zaten de ben aslında çok büyük hatalar görmedim.Miui 12 romlarda tek dezavantaj şarjı sömürmesi..Onun dışında yeni animasyonlar ve akıcılık olarak MIUI 11 gibi stabilite yakalamak için çok beklemedi.Bence MIUI 11 den daha iyi sürümler cıkacak..Taban çok iyi.
daha miui 12 çıkmadı ve çıkacak gibi görünmüyor redmi biraz sorumsuz hareket ediyor. note 8 ile ilgili hiçbir gelişme yok :) ağlamaklı bir halde bekliyoruz :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
daha miui 12 çıkmadı ve çıkacak gibi görünmüyor redmi biraz sorumsuz hareket ediyor. note 8 ile ilgili hiçbir gelişme yok :) ağlamaklı bir halde bekliyoruz :D
Eu beta son sürüme geçebilirsiniz pil ve performans çok iyi stabil çıkana kadar devam edebilirsiniz

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Eu beta son sürüme geçebilirsiniz pil ve performans çok iyi stabil çıkana kadar devam edebilirsiniz

Eu betada son sürümde ben bataryadan hiç memnun degilim..Özel bişey yaptınızmı pil için ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Eu betada son sürümde ben bataryadan hiç memnun degilim..Özel bişey yaptınızmı pil için ?
Diğer hocalarımın yaptığı pil kalibrasyonundan yaptım ve 8-9 saat ekran süresi aldım 1.5 gün bekleme süresi ile :)

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Yes~~
Diğer hocalarımın yaptığı pil kalibrasyonundan yaptım ve 8-9 saat ekran süresi aldım 1.5 gün bekleme süresi ile :)

O zaman bir kac cycle daha sans veriyorum bataryaya olmazsa basıp formatı geciyorum Hindistan 11.0.5.0 a

cemugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Mi Max 2
Konular
17
Güzelmiş bu romu kullanan var mı?