- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 163
Evet hocamsıfırdan rom yüklediniz ve sorun devam mı ediyor ?
Evet hocamsıfırdan rom yüklediniz ve sorun devam mı ediyor ?
Hocam cihazda bir problem olabilir mi ben dahil 2 kişi daha tanıyorum note 8 kullanan en az 15-20 rom denedik bu sorunu hiç yaşadıklarını kendim dahil duymadımEvet hocam
Bende öyle düşünüyorum hocam artık bakacağım duruma göre servise veririmHocam cihazda bir problem olabilir mi ben dahil 2 kişi daha tanıyorum note 8 kullanan en az 15-20 rom denedik bu sorunu hiç yaşadıklarını kendim dahil duymadım
4-8 dakikada bir %1 indiriyor şarjıHocam cihazda bir problem olabilir mi ben dahil 2 kişi daha tanıyorum note 8 kullanan en az 15-20 rom denedik bu sorunu hiç yaşadıklarını kendim dahil duymadım
1Masik 15
%71 şarj
2 saat 17 dakika ekran süresi
16 saatten fazla bekleme süresi
Sabah 7.10da şarjdan çıkarıldı. Bence gayet iyi.
Romun hızı başarılı stabilite var çalışmayan birşey yok. Simgelere bayıldım. Artık masik simgeleri kullanıyorum. Sistem sesleri çok güzel. Sadece biraz konuşma sesi ve zil sesleri düşük çalıyor. Modüller yüklü olmasına rağmen
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha iyisi çıkana kadar ben masik 15teyim
Ne konuda iyi değil?1
14 sürümünü dene 15 sürümü iyi değil...
Tecrübe ettim her ikisini de, 15 te buglar var biraz karıştırırsan görürsün.Ne konuda iyi değil?
Bildirim panelinde simgeler çift çift, onları kaldırabiliyorsun, sağlık uygulaması bazen adım Sayarı doğru göstermiyor, bir ksc dakika içinde düzeliyor. Başka bug göremedim. Bence gayet iyi romTecrübe ettim her ikisini de, 15 te buglar var biraz karıştırırsan görürsün.
Hayrını gör hocam, ben koşar adım kaçtım daBildirim panelinde simgeler çift çift, onları kaldırabiliyorsun, sağlık uygulaması bazen adım Sayarı doğru göstermiyor, bir ksc dakika içinde düzeliyor. Başka bug göremedim. Bence gayet iyi rom
Günlük kullanımı etkileyecek hata görmedim ben hocam benim farkettiklerim dışında birşey görebildiniz mi sizHayrını gör hocam, ben koşar adım kaçtım da