Şu an bu roomdayım ali. 2 gün diyelim yani..Denedinizmi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam şarjda kaç saat veriyor hocam
Ryzen kernelle kullaniyorsunuz galiba öneriyormusunuz hocamŞu an bu roomdayım ali. 2 gün diyelim yani..
Sabah biten şarjın ekran süresini hatırlıyor musun peki?İlk şarj bu gün sabah bitti bu gün tekrar fulledim hocam ve tam gaz kullanıyorum
7.30 saat ekran süresi vardı yüzde 35 şarjım vardı şarja taktımSabah biten şarjın ekran süresini hatırlıyor musun peki?
Hayır, kendi kerneli ile kullandım.Ryzen kernelle kullaniyorsunuz galiba öneriyormusunuz hocam
Bana da bir arkadaş tavsiye etti geçen yorumunu gördüm benim de ağzım sulanmıştıHayır, kendi kerneli ile kullandım.
Ancak ryzene geçeceğim. Merdan kardeşimiz ağzımı sulandırdı
Ben o yorumu gördün ama nedense ağzımı sen sulandırdın.Bana da bir arkadaş tavsiye etti geçen yorumunu gördüm benim de ağzım sulanmıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 den sonra pil hızlı gidiyor gibime geldi
Teşekkürler hocam inancınız için ben yarın aosp rom kurayımda cihazım bir dinlensin diyorumBen o yorumu gördün ama nedense ağzımı sen sulandırdın.
Senin yoruların daha stabil ve akıcı, bug da yok
Eee biraz hızlı çalıştı cihaz değil mi?Teşekkürler hocam inancınız için ben yarın aosp rom kurayımda cihazım bir dinlensin diyorum
Bir dene derim, 12 den sonra baya bi akıcı geldi bana, tercih senin ama...Ryzen kernelle kullaniyorsunuz galiba öneriyormusunuz hocam