Arama butonunu kullanabilirsiniz
Merhaba, yaklaşık 4 5 ay önce mi 8se telefonunu aldık 2 adet birisi bana birisi babama. Ancak bu telefonların Wi-fi Mac adresleri aynı girilmiş ve bu evdeki wi-fi ye veya dışarıdaki wi-fi ye veya benim (veya babamın) hotspot açtığında bağlanmaya sorun oluyor. Yani iki kişi bir wifi ye...
forum.miuiturkiye.net
Wifi ağ da engel yedim mac tekrar bağlanmak için mac adresimi değistirmem gerekiyor. Bu mümkün mü
forum.miuiturkiye.net
Selamlar arkadaşlar. Başımıza gelen bir olayı anlatayım ve sorunun çözümünü anlatayım. Belki birilerinin işine yarayabilir. Eşimle ben yurtdışı redmi note 8 aldık. Geçen gün imei atıldı ve eve geldiğimizde wifi nin bağlanamadığını gördük. İki telefonda bağlanıyor tekrar bağlantı gidiyordu...
forum.miuiturkiye.net
Merhaba, yaklaşık 4 5 ay önce mi 8se telefonunu aldık 2 adet birisi bana birisi babama. Ancak bu telefonların Wi-fi Mac adresleri aynı girilmiş ve bu evdeki wi-fi ye veya dışarıdaki wi-fi ye veya benim (veya babamın) hotspot açtığında bağlanmaya sorun oluyor. Yani iki kişi bir wifi ye...
forum.miuiturkiye.net
Merhaba! Telefonuma ait olan MAC adresini nasıl değiştirebilirim? Herhangibir Sorun Çıkarmı bu hususta?
forum.miuiturkiye.net
Bunlar gibi pek çok konu mevcut. Hepsinde yazılan şey aynı aslında. Sorun aynı qcn kullanılarak imei değiştirilmesi. Bu nedenle cihazların MAC adresi de aynı dolayısı ile aynı modeme bağlanamıyorlar. Kesin çözüm için ise farklı bir qcn kullanarak yeniden IMEI repair yapılmalı. Geçici çözüm olarak ise root yetkisine sahip cihazlarda change my mac uygulaması kullanılabilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir